Home TOP NEWS Τι γίνεται με τον προγραμματισμό;

Τι γίνεται με τον προγραμματισμό;

 


Η σεζόν τελείωσε και η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται και φέτος ξήλωμα. Ακριβή αριθμό παικτών που θα φύγουν και που θα έρθουν δεν μπορούμε να ξέρουμε, θεωρούμε όμως δεδομένο πως μιλάμε για περισσότερους από δέκα. Άλλες ομάδες στη θέση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα είχαν ξεκινήσει ήδη προγραμματισμό. Η δική μας περίπτωση όμως είναι ιδιάζουσα γιατί δεν ξέρουμε ποιο θα είναι το στάτους του ποδοσφαιρικού τμήματος σε ένα μήνα. Οπότε ποιος ξεκινάει προγραμματισμό;

Ο Σταύρος Παπασταύρου πάντως χθες, πιθανότατα επειδή γνωρίζει πως έχει τη στήριξη της διοίκησης του Λώρη Κυριάκου, κατέβηκε στα αποδυτήρια και μίλησε στους παίκτες. Μιλώντας επίσης στο ΡΙΚ, τόνισε πως είδε 15 τεχνικούς διευθυντές πριν καταλήξει σε αυτόν που θέλει. Ξεκαθάρισε βέβαια μετά πως όλα είναι στάσιμα αυτή τη στιγμή, αλλά είναι φανερό πως έκανε ήδη προεργασία. Εικάζουμε πως κάτι παρόμοιο κάνει και ο Ρόης Πογιατζιής. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να μην περάσει η δημιουργία εταιρείας. Οπότε σε τέτοια περίπτωση θα ξεκινήσουν όλα από το μηδέν.

Κάποιος θα πει πως το μέλλον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι πιο σημαντικό από τον προγραμματισμό μιας χρονιάς. Συμφωνούμε, στο κομμάτι αυτό σχολιάζουμε μόνο τα περί προγραμματισμού όμως.