Home TOP NEWS Να προσφέρει περισσότερα από τους περσινούς “υποσχόμενους”

Να προσφέρει περισσότερα από τους περσινούς “υποσχόμενους”

 


Στην Κύπρο η μεταγραφή του πέρασε στα ψηλά, ποιος είναι άλλωστε ο 18χρονος Τζόρνταν Γκρίνιτζ για να κάνει εντύπωση η απόκτηση του; Στην Αγγλία όμως, όσο παράδοξο κι αν είναι σχολιάστηκε. Αρκετά μέσα, ειδικά στην περιοχή κοντά στο Στόουκ, προειδοποιούσαν εδώ και ένα μήνα ότι ο υποβιβασμός από την Πρέμιερ Λιγκ, μπορεί να στοιχίσει στην ομάδα και την φυγή ενός παίκτη φέρελπι με προοπτική.

Ο ύψους 1.94 Τζόρνταν, ήρθε τελικά στην ΟΜΟΝΟΙΑ και θα πλαισιώσει τον Ντάρμπισαϊαρ στην επίθεση της ομάδας μας. Προφανώς ο συμπατριώτης του και πρώτος σκόρερ τις τελευταίες δυο χρονιές, θα τραβήξει κουπί μπροστά, ενώ θα αποκτηθεί άλλος ένας φορ. Επειδή άλλο προοπτική και άλλο έτοιμος παίκτης, ο Γκρίνιτζ θα πολεμήσει σε πρώτη φάση για βελτίωση και αγωνιστικά λεπτά. Και μέσω αυτών, θα ψάξει να δει που είναι το ταβάνι του.

Την περσινή χρονιά για την επίθεση, ως προοπτικές αποκτήθηκαν οι Μπεντέκε και Σόλομον. Οι δυο τους δεν πρόσφεραν απολύτως τίποτα και ο Ανχέλ Γκόμεθ με την μεταγραφή του Γκρίνιτζ σίγουρα θα εύχεται να πάρει πολλά περισσότερα. Γιατί με τέτοιες κινήσεις σκέφτεται τόσο το παρόν και το μέλλον της ομάδας, όσο και την πιθανότητα μεταπώλησης του, αν κάνει αυτά που πρέπει. Με αυτό το σκεπτικό, ψάχνει κι άλλους παίκτες σε νεαρή ηλικία.