Home TOP NEWS Όταν ο Γκαφόρ κόντεψε να σταματήσει τη μπάλα

Όταν ο Γκαφόρ κόντεψε να σταματήσει τη μπάλα

 


Μια ενδιαφέρουσα ιστορία αναδημοσίευσε χθες η ιστοσελίδα goal.com.cy (η αρχική δημοσίευση ήρθε από την elperiodicodearagon.com), για τον κεντρικό αμυντικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Μίκαελ Γκαφόρ. Ο Γάλλος κόντεψε να σταματήσει τη μπάλα πριν από μια δεκαετία, όταν δεν έβρισκε θέση στη Σεντ Ετιέν. Μάλιστα το επόμενο βήμα του ήταν να πιάσει δουλειά σε εργοστάσιο γιαουρτιού.

«Είχα αποφασίσει να αφήσω το ποδόσφαιρο, δεν υπήρχαν πράγματα που με ενδιέφεραν πια. Σκεφτόμουν να ακολουθήσω μια άλλη διαδρομή, να εργαστώ σε ένα εργοστάσιο και να παίξω στην ομάδα της εταιρείας για να βρω τη δουλειά. Ήταν ένα εργοστάσιο γιαουρτιού με την ονομασία Senoble. Θα αφιέρωνα τον εαυτό μου να φορτώνω τα φορτηγά υποθέτω, αφού δεν είχε διευκρινιστεί ακόμα ποια θα ήταν η δουλειά μου», είπε ο Γκαφόρ.

Τελικά μια πρόταση από τη Λόρκα Ατλέτικο του άλλαξε τη γνώμη, συνέχισε το ποδόσφαιρο και βρήκε στην Ισπανία στέγη για μια δεκαετία. Μετράει μάλιστα περισσότερες από 150 συμμετοχές στη δεύτερη τη τάξη κατηγορία, τις τελευταίες 65 μάλιστα από το 2016 και μετά