Home TOP NEWS Θεωρούν πως είναι καλυμμένοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ

Θεωρούν πως είναι καλυμμένοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ

Στο Αποέλ πιστεύουν πως έχουν «κλέψει» τον Αντρέα Κατσαντώνη από την ΟΜΟΝΟΙΑ χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουν. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ όμως έχουν άλλη άποψη και θεωρούν πως έκαναν ότι χρειάζεται για να νιώθουν καλυμμένοι. Η δική μας αίσθηση είναι πως η περίπτωση θα γίνει σίριαλ και ο παίκτης μόνο αν πληρωθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ θα φύγει. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.


Όταν ένας παίκτης κλείσει το 18ο έτος της ηλικίας του, η ομάδα στην οποία αγωνίζεται και έχει ανδρωθεί, έχει 3 μήνες να του καταθέσει πρόταση για επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο παίκτης σύμφωνα με τους κανονισμούς δεν δικαιούται να το αρνηθεί, αφού η ομάδα έχει ξοδέψει ήδη για την ανατροφή του,  δικαιούται μόνο να διαπραγματευτεί τους οικονομικούς όρους. Από την ΟΜΟΝΟΙΑ τονίζουν πως η πρόταση δόθηκε στον Κατσαντώνη διά χειρός, με τον ίδιο να επιλέγει να μιλήσει και να υπογράψει στο Αποέλ όπως φαίνεται παράτυπα.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν αισθάνονται πως νομικά είναι καλυμμένοι. Παράλληλα από την στιγμή που κατάθεσαν συμβόλαιο πρώτοι, το Αποέλ δεν δικαιούται να τον εγγράψει ούτε σαν ερασιτέχνη, ούτε σαν επαγγελματία, εκτός κι αν γίνουν…μαγικά στην ΚΟΠ. Είναι άλλωστε αστείο ο Κατσαντώνης να έχει πρόταση για επαγγελματικό συμβόλαιο από την ΟΜΟΝΟΙΑ και να δέχεται να υπογράψει ερασιτεχνικό με το Αποέλ, οπότε γίνεται σαφές πως…κάτι παίζει.