Home TOP NEWS Ο καθένας να πάρει το δρόμο του

Ο καθένας να πάρει το δρόμο του

 


Συνεχίζονται, μέχρι και σήμερα, οι συζητήσεις και οι τσακωμοί ανάμεσα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μια βδομάδα περίπου από την παραχώρηση της ομάδας στον επενδυτή Σταύρο Παπασταύρου. Ανούσιες αντιπαραθέσεις αφού πλέον είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει μεγάλο χάσμα μεταξύ των δυο επικρατέστερων αντιλήψεων που υπάρχουν, γεγονός για το οποίο κάναμε αναφορά πολύ πιο πριν από την οριστική διάσπαση δυο εντελώς διαφορετικών κόσμων.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι πλέον δεν υπάρχει και λόγος να φτάνουμε σε τέτοιο σημείο. Το ποδοσφαιρικό τμήμα θα διαχειρίζεται η εταιρία του επενδυτή και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Όπως και η απόφαση μιας μερίδας του κόσμου να απέχει από τις δραστηριότητες του ποδοσφαιρικού τμήματος. Οπόταν, κανένας λόγος για περαιτέρω διαφωνίες, σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα η κουβέντα ξεφεύγει, στα μέσα κοινωνική δικτύωσης.

Σταματήστε λοιπόν να χαλάτε τις υγείες σας και ας πάρει ο καθένας το δρόμο του με βάση τα πιστεύω και τις αξίες του. Σεβαστές όλες οι επιλογές, με το να ανακυκλώνουμε συζητήσεις όμως δεν προσφέρει κάτι αυτήν τη στιγμή. Κάντε τις επιλογές σας και σεβαστείτε αυτές των υπολοίπων…