Home TOP NEWS Ποντάρουν στην ταχύτητα και τη διεισδυτικότητα του

Ποντάρουν στην ταχύτητα και τη διεισδυτικότητα του

Μέσα σε τόσες μεταγραφές που έγιναν και ειδικά από τη στιγμή που κάποιες αφορούσαν ηχηρά ονόματα, αυτή του Σάσα Ζίβετς, έλαβε μάλλον λιγότερη προβολή. Ο Σλοβένος δεν προέρχεται από κάποιο από τα μεγάλα πρωταθλήματα όπως άλλοι συμπαίκτες του, αλλά από το πολωνικό. Για να φέρει όμως ο Ανχέλ παίκτη που δεν έχει παίξει στην Ισπανία ή σε κάποιο από τα πρωταθλήματα που παρακολουθεί, σημαίνει πως είδε κάποια από τα στοιχεία που ψάχνει.


Τα στοιχεία αυτά μας τα είχε…προδόσει ο Ιβάν Ρούνιε μια μέρα μετά την ανακοίνωση της καταρχούς σημασίας. «Είναι πάρα πολύ γρήγορος και λόγω χαμηλού κέντρου βάρους μπορεί να αλλάζει πολύ εύκολα κατεύθυνση». Αυτό ακριβώς ψάχνει ο προπονητής από τους ακραίους του και αυτό περιμένει να δει να του προσφέρει στο γήπεδο ο Ζίβετς.

Ο Σλοβένος κατάφερε να κάνει αξιοσέβαστο όνομα στα πρωταθλήματα που έπαιξε. Είναι ένας ακραίος που μπορεί και να σκοράρει και να δώσει την τελική πάσα που μπορεί να φέρει το γκολ, κάτι που μαρτυρούν και τα στατιστικά της ως τώρα καριέρας του. 18 γκολ και 18 ασσίστ μετράει στη Σλοβενία, 15 γκολ και 10 ασσίστ στη Πολωνία. Και τα στατιστικά δεν μπορούν να αποδώσουν κούρσες και επικίνδυνες καταστάσεις.