Home TOP NEWS Προληπτικά εκτός από την πρωινή προπόνηση ο Μότα

Προληπτικά εκτός από την πρωινή προπόνηση ο Μότα


Τρίτη μέρα στην Πολωνία για την ομάδα μας, με τους ποδοσφαιριστές να πραγματοποιούν πρωινή προπόνηση, πριν το πρώτο φιλικό, με αντίπαλο την Wolfsburg U23. Πιο χαλαρή η προπόνηση σήμερα, αφού ακολουθεί παιχνίδι το απόγευμα και συγκεκριμένα στις 18:00 ώρα Κύπρου. Σε αυτό δεν θα αγωνιστεί ο Μάρκο Μότα, που έμεινε προληπτικά εκτός από την προπόνηση.

Η ενημέρωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση της ομάδας μας, στην Οπαλένιτσα όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Ο Μάρκο Μότα για προληπτικούς λόγους δεν ακολούθησε το πρόγραμμα προπόνησης και δεν θα αγωνιστεί στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με την Wolfsburg U23. Η κατάστασή του θα αξιολογείται από το ιατρικό επιτελείο. Ο Αλέξανδρος Αντωνίου ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι Φάνος Κατελάρης και Μάριος Δημητρίου συνεχίζουν την αποκατάσταση στην Κύπρο.

Το απόγευμα, στις 18:00 (ώρα Κύπρου), θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό παιχνίδι επί Πολωνικού εδάφους, με αντίπαλο την Wolfsburg U23. Το παιχνίδι θα προβληθεί ζωντανά στη δωρεάν ενότητα του OMONOIA Premium».

Πιο κάτω δείτε βίντεο και φωτογραφικό υλικό από την προπόνηση:

https://www.facebook.com/ACOmoniaNicosia/videos/1970273262994576/