Home TOP NEWS Σχετίζεται με Βύντρα και Κατελάρη;

Σχετίζεται με Βύντρα και Κατελάρη;

Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Γιάννη Κούσουλου από τη Νέα Σαλαμίνα. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο νεαρός κεντρικός αμυντικός θα υπογράψει σήμερα και θα ανακοινωθεί. Στο ρόστερ της η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει και τον Γάλλο Γκαφόορ,ψάχνει κεντρικό αμυντικό αξίας, τη θέση παίζει με άνεση και ο Κατελάρης, ενώ υπήρχε πληροφορία παραμονής και του Λουκά Βύντρα. Το ερώτημα που τίθεται λοιπόν είναι κατά πόσον σχετίζεται η ενδεχόμενη απόκτηση Κούσουλου με τους δυο τελευταίους.


Ο Φάνος βρίσκεται εδώ και καιρό κάτω από το μικροσκόπιο της Λέγκιας Βαρσωβίας, αυτό όμως δεν σημαίνει πως ψάχνεται να φύγει, ούτε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει σκοπό να τον δώσει. Μόνο αν έρθει εξαιρετική πρόταση θα μπει σε συζητήσεις η ΟΜΟΝΟΙΑ, οπότε η απόκτηση Κούσουλου δεν γίνεται έχοντας ενδεχόμενη παραχώρηση Κατελάρη στο μυαλό. Η φυσική του θέση άλλωστε, είναι αμυντικός μέσος.

Όσον αφορά τώρα το Βύντρα, από την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ δεν επιβεβαίωσαν ποτέ το ενδιαφέρον. Αυτός ναι είναι πιθανόν να επηρεαστεί από την όλη υπόθεση, αλλά αυτό δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη πως η περίπτωση του δεν έχει πιθανότητες. Μόνο ο χρόνος θα δείξει.