Home TOP NEWS Εκμεταλλεύεται τη διακοπή

Εκμεταλλεύεται τη διακοπή


Τρεις εβδομάδες θα μεσολαβήσουν από τον πρώτο αγώνα της χρονιάς απέναντι στην Αλκή, μέχρι τον επόμενο επίσημο αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Δεν το λες και λίγο διάστημα, με τον Χουάν Κάρλος Ολίβα να εκμεταλλεύεται τη διακοπή, ανεβάζοντας τα επίπεδα χημείας της ομάδας.

Σαν μίνι προετοιμασία θα λέγαμε ότι έρχεται για την ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού σε αυτό το διάστημα το τριφύλλι δεν έχει παρά να συνεχίσει τη δουλειά στις προπονήσεις. Δύσκολα θα βρεθεί ομάδα της Α’ Κατηγορίας για να διεξαχθεί φιλικό, και επίσημος αγώνας θα γίνει μόνο αν υπάρξει αντίπαλος από το εξωτερικό, πράγμα εξίσου δύσκολο με το πρώτο.

Πάντως, στην προκειμένη περίπτωση, αν αξιοποιηθεί σωστά ο χρόνος, μόνο θετικά μπορεί να αποκομίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Όσο περισσότερο χρόνο περνούν μαζί οι ποδοσφαιριστές, αλλά και με τον προπονητή τους, τόσο αυξάνονται τα επίπεδα ομογένειας της ομάδας και κατανοείται όλο και περισσότερο η τακτική που θέλει να εφαρμόσει ο προπονητής. Βέβαια, όπως τονίσαμε και παλαιότερα, ο καλύτερος τρόπος για να γίνουν τα πιο πάνω, είναι οι επίσημοι αγώνες, οι οποίοι για την ώρα βρίσκονται 2μιση βδομάδες μακρυά.