Home TOP NEWS Η επίσημη θέση για την κάρτα φιλάθλου

Η επίσημη θέση για την κάρτα φιλάθλου

 


Με διαφορετικά δεδομένα ξεκινάει η αγωνιστική περίοδος 2018-2019 για τους φιλάθλους ανά το Παγκύπριο, αφού για να τους επιτρέπεται η είσοδος στα παιχνίδια ομάδων Α’ Κατηγορίας θα πρέπει να είναι κάτοχοι κάρτας φιλάθλου και να την επιδεικνύουν κάθε φορά μαζί με το εισιτήριο τους. Ήδη δέκα χιλιάδες έχουν κάνει εγγραφή στο μητρώο φιλάθλου και με την έναρξη του Πρωταθλήματος ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί αρκετά.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ η πάγια θέση που είχε εκφραστεί επίσημα στο παρελθόν ήταν πως ο σύλλογος είναι αντίθετος με τα μέτρα που εφαρμόζονταν. Πλέον η διαφορά είναι πως ακολουθείται ο νόμος που ψηφίστηκε από τη Βουλή και όπως τονίζουν στο “τριφύλλι”, θα πρέπει να ακολουθήσουν τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Έτσι, η επίσημη θέση της ομάδας είναι πως από τη στιγμή που η κάρτα φιλάθλου είναι μια πραγματικότητα τότε οι “πράσινοι” θα εναρμονιστούν με την παρούσα κατάσταση.

Από εκεί και πέρα, ο σύλλογος θα παρακολουθεί τη διαδικασία της εφαρμογής και θα κάνει αξιολόγηση στην πορεία, ενώ τους “πράσινους” ασφαλώς ενδιαφέρει να φυλάσσονται σωστά τα προσωπικά στοιχεία, αφού πρόκειται για ένα σοβαρό ζήτημα. Παράλληλα, από την ΟΜΟΝΟΙΑ ζήτησαν από τον ΚΟΑ να εκδίδονται κάρτες από τα εκδοτήρια του συλλόγου έτσι ώστε να βοηθηθεί η διαδικασία και ουσιαστικά οι ρυθμοί της, όμως δεν κατέστη δυνατό.

Όσον αφορά το μεγάλο στόχο που έθεσαν στην ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι κάθε βδομάδα να γεμίζουν οι κερκίδες των γηπέδων. Όλοι στην ομάδα θέλουν να δουν τον κόσμο στο πλευρό τους, όμως αναγνωρίζουν πως χρειάζονται να γίνουν πολλά. Προγραμματίζονται αρκετές ενέργειες για να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα, προσφέροντας όσα περισσότερες επιλογές είναι δυνατόν, πέραν φυσικά την παρακολούθηση του αγώνα.