Home TOP NEWS Όταν προπονείσαι στο ρεπό σου δείχνεις μεγάλη προσήλωση!

Όταν προπονείσαι στο ρεπό σου δείχνεις μεγάλη προσήλωση!

 


Πριν μερικές ημέρες είχαμε γράψει πως ο Χουάν Αλμπίν παίρνει το χρόνο του, για να βρεθεί σε κατάλληλα επίπεδα ετοιμότητας και έπειτα να… ριχτεί στη μάχη. Ο Ουρουγουανός δουλεύει σκληρά και δεν έχασε ούτε μια μέρα προπόνηση έως τώρα, με όλους στο “τριφύλλι” να είναι ευχαριστημένοι από την προσήλωση του. Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμη και στο ρεπό του, όταν η ομάδα επέστρεψε από την Πολωνία, αυτός πάτησε χορτάρι και προπονήθηκε.

Ο επιτελικός μέσος της ομάδας μας παρουσιάζει συνεχώς πρόοδο και το σίγουρο είναι πως μόνο όταν κρίνει το τεχνικό επιτελείο ότι είναι απόλυτα έτοιμος θα τον δούμε να αγωνίζεται. Έχοντας πάρει χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή στα δύο πρώτα φιλικά, ίσως σε αυτά τα επίπεδα είναι και η επόμενη του παρουσία. Ως εκ τούτου, με τον Παναθηναϊκό αν αγωνιστεί μάλλον θα είναι πάλι ως αλλαγή ή έστω για ένα ημίχρονο. Στα επόμενα δύο παιχνίδια την ερχόμενη εβδομάδα, αναλόγως της κατάσταση ετοιμότητας του, λογικά σε κάποιο από αυτά θα τον δούμε βασικό.

Όσον αφορά μια διαφορετική περίπτωση τώρα, αυτή του Μάρκο Μότα, που δεν είναι θέμα ετοιμότητας αλλά μικροπροβλήματος στη μέση, από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να τον δούμε στο γήπεδο. Ο Ιταλός βρίσκεται στα τελικά στάδια αποκατάστασης η ενημέρωση αναφέρει πως σύντομα θα είναι σε θέση να ακολουθήσει κανονικό πρόγραμμα. Για την κατάσταση του Φάνου Κατελάρη είναι γνωστά τα δεδομένα, θα ακολουθήσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα για 6 με 8 βδομάδες.