Home TOP NEWS Δεν πρέπει να μας τρομάζει

Δεν πρέπει να μας τρομάζει


Αν και είναι νωρίς ακόμη, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι υποχρεωμένη να κοιτάξει το παιχνίδι με τον Απόλλωνα κι ας είναι μιας βδομάδα μακριά. Η διακοπή, δίνει συνολικά στην ομάδα μας 2 βδομάδες για να προετοιμαστεί για το συγκεκριμένο παιχνίδι απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο.

Ομολογουμένως, η ομάδα της Λεμεσού διαθέτει την καλύτερη ομάδα τα τελευταία 2 χρόνια, κι ας μην έχει πάρει τον τίτλο για πολλούς και διάφορους λόγους. Φέτος, έχει πετύχει είσοδο σε ευρωπαικό όμιλο, ενώ έκανε το 3 στα 3 με πιστηκές εμφανίσεις. Διαθέτει επίσης, ενα γεμάτο ρόστερ, ενώ το έργο του Σοφρώνη Αυγουστή αποδεικνύει ότι μιλάμε για έναν ικανό προπονητή.

Όλα τα πιο πάνω, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τρομάζουν την ΟΜΟΝΟΙΑ. Άλλωστε, δύσκολα θα βρεθεί ομάδα να φτιάξει την ιστορία και το βάρος που κουβαλά αυτή η ομάδα. Αυτά βέβαια δεν παίζουν μπάλα, ωστόσο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, η ομάδα του τριφυλλιού έδειξε να μπόρει να χτυπήσει πιο έτοιμες ομάδες από αυτήν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ επιβάλλεται να ξεκινήσει να μεγαλώνει ξανά και αυτά τα παιχνίδια αποτελούν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για το εγχείρημα.