Home TOP NEWS Με γρήγορα αντανακλαστικά

Με γρήγορα αντανακλαστικά


Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει φύγει για τα καλά από περίοδο προετοιμασίας, αν και χρειάζεται χρόνο ακόμα, ενώ με την προσθήκη του Αλμπέρτο Λόρα, ολοκλήρωσε και επίσημα τις φετινές της μεταγραφές. Δεν κύλησαν όλα ομαλά κατά τη διάρκεια αυτών των δυο και κάτι μηνών, ωστόσο οι Χουάν Κάρλος Ολίβα και Άνχελ Γκόμεθ, με γρήγορα αντανακλαστικά, αντέδρασαν στις ατυχίες αλλά και ελλείψεις που προέκυψαν.

Πιο συγκεκριμένα, οι δυο κύριοι που ανάλαβαν τον προγραμματισμό της ομάδας, και μετά τα πρώτα φιλικά, αντιλήφθηκαν ότι χρειάζονται άλλη μια επιλογή στη θέση του 8αριου στο χώρο του κέντρου. Κινήθηκαν έξυπνα και αθόρυβα, υπογράφοντας ένα σπουδαίο για τα κυπριακά δεδομένα όνομα, που δεν είναι άλλο από αυτό του Γιόρντι Γκόμεθ. Ποδοσφαιριστής με πολλές παραστάσεις από το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο, την Premier League.

Δεν έμειναν όμως μέχρι εκεί, καθώς με την επισημοποίηση της κατάστασης του Μάρκο Μότα, που μπήκε προχτές χειρουργείο, Ολίβα και Γκόμεθ έψαξαν και βρήκαν ποδοσφαιριστή στο δεξί άκρο της άμυνας. Το κενό που αφήνει η πολύμηνη απουσία του Ιταλού, θα καλύψει ο Αλμπέρτο Λόρα, που υπόγραψε και προπονήθηκε ήδη με την ΟΜΟΝΟΙΑ. 

Δε μπορούμε να γνωρίζουμε την ποιότητα που έχουν οι ποδοσφαιριστές και γενικά το ρόστερ, τουλάχιστον μέχρι να έχουμε ένα καλό δείγμα, βλέποντας την ΟΜΟΝΟΙΑ να αγωνίζεται σε επίσημα παιχνίδια. Ωστόσο, οι δυο πιο πάνω κινήσεις, έδειξαν ότι η ομάδα έχει γρήγορα αντανακλαστικά για να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που προκύπτουν. Συνήθως, τέτοια περίοδο κάθε χρόνο, φαίνονταν τα πρώτα κενά στο ρόστερ, κι ας ήταν νωρίς στον μαραθώνιο…