Home TOP NEWS Στοίχισε το πρώτο ημίχρονο

Στοίχισε το πρώτο ημίχρονο


Το παιχνίδι με την ΑΕΚ αποτελεί παρελθόν, ωστόσο ο Ολίβα μαζί με τους παίκτες του οφείλουν να δουν τι πήγε λάθος και να το διορθώσουν. Μέσα από τις δηλώσεις όλων (αυτή είναι και η δική μας άποψη), φάνηκε ότι το παιχνίδι χάθηκε όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε το πάνω χέρι αλλά δε σκόραρε πρώτη. Σχεδόν σε όλο το πρώτο ημίχρονο, η ομάδα ήταν καλύτερη και έφτιαξε καλές στιγμές, αλλά δε σκόραρε και αυτό… στοίχισε.

Στην σκακιέρα των προπονητών,  ο Ολίβα αιφνιδίασε τον αντίπαλο κόουτς, και με πίεση από ψηλά κατάφερε να μπλοκάρει την καλή κυκλοφορία της μπάλας που χαρακτηρίζει την ομάδα της ΑΕΚ. Οι ποδοσφαιριστές του Ισπανού, έβγαλαν εκτός παιχνιδιού τον «εγκέφαλο» της Λαρνακιώτικης ομάδας, Λαρένα, και κατάφεραν να κάνουν το δικό τους παιχνίδι. Ωστόσο, στις φάσεις και προϋποθέσεις που βρήκαν δεν έβαλαν τη μπάλα στο πλεκτό, γεγονός που θα έγερνε την πλάστιγγα στη δική μας πλευρά.

Στο δεύτερο μέρος, η οικοδέσποινα βρήκε σχετικά νωρίς το γκολ, το οποίο αποσυντόνισε την ομάδα μας, που έχασε τη συνοχή στην επίθεση και δεν κατάφερε να απειλήσει. Τα καλά μας διαστήματα λοιπόν, πρέπει να τα εκμεταλλευόμαστε και να μπαίνουμε μπροστά, γιατί στο τέλος της μέρας μόνο το αποτέλεσμα μετρά και η ΟΜΟΝΟΙΑ κατέγραψε την πρώτη της ήττα.