Home TOP NEWS Δύο δεδομένα που δεν πρέπει να επηρεάσουν

Δύο δεδομένα που δεν πρέπει να επηρεάσουν


Δύο είναι τα δεδομένα που έχουμε για τον αγώνα με την Πάφο, με το ένα να αφορά τη δική μας ομάδα, ενώ το άλλο την φιλοξενούμενη. Για την ομάδα μας φυσικά τα γράψαμε και τις προηγούμενες μέρες και το ζήτημα των ημερών είναι η καρέκλα του προπονητή.

Ο Άνχελ Γκόμεθ παίζει σε διπλό ταμπλό μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Χουάν Κάρλος Ολίβα και ψάχνει τον επόμενο που θα τον αντικαταστήσει. Παράλληλα, προετοιμάζει την ομάδα για τον ερχόμενο αγώνα, με τον ίδιο στον πάγκο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να βγει από αυτή τη δύσκολη εβδομάδα αγωνιστικά αλώβητη, επιστρέφοντας στις νίκες.

Από την άλλη, η ομάδα της Πάφου είναι τελευταία στη βαθμολογία και διανύει επίσης δύσκολη περίοδο. Ούτε αυτό πρέπει να μας επηρεάσει, μιας και η εν λόγω ομάδα δεν είναι εύκολη. Για πρώτη φορά φέτος έθεσε ψηλούς στόχους και έφερε κάποια καλά ονόματα στην ομάδα. Η βαθμολογική της θέση δε σημαίνει ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δε θα κοπιάσει για να νικήσει, ειδικότερα στην φάση που βρίσκεται τώρα.

Είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε τη νίκη, για να ηρεμήσει κάπως η ομάδα και να τρέξουμε τα ζητήματα που πρέπει χωρίς νέες… φουρτούνες.