Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με… Γκόμεθ στον πάγκο!

Πρόβλεψη ενδεκάδας με… Γκόμεθ στον πάγκο!


Επιστροφή στις νίκες είναι το ζητούμενο στον σημερινό αγώνα που ξεκινά στις 17:00 (live @OmonoiaNews, Primetel) απέναντι στην Πάφο. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ και στον πάγκο θα βρίσκεται ο Άνχελ Γκόμεθ για πρώτη φορά. Άγνωστο τι σκέφτεται για την αρχική εντεκάδα, γι’ αυτό και η σημερινή πρόβλεψη είναι καθαρά με το τι είδαμε μέχρι σήμερα.

Άμυνα

Με τους ίδιους τέσσερις κόντρα στη Σαλαμίνα αναμένεται να παραταχθεί στην άμυνα η ομάδα μας. Κάτω από τα δοκάρια ο Μεχίας με δίδυμο μπροστά του τους Γκαφούρ και Πρέτσε. Δεξιά ο εκ των κορυφαίων στον προηγούμενο αγώνα, Κούσουλος και αριστερά ο Λόπεζ.

Μεσαία Γραμμή

Το πιο δύσκολο κομμάτι για πρόβλεψη είναι πάντα ο χώρος της μεσαίας γραμμής. Εικάζουμε ότι ο Άλεξ Σοάρες θα μείνει στον πάγκο, μιας και κινήθηκε στα ρηχά την περασμένη εβδομάδα. Ο Ενρίκεζ σε θέση εξαριού με τον Γκόμεθ να κινείται λίγο πιο μπροστά. Το δημιουργικό κομμάτι θα αναλάβει ο Κρίς Μόντες, ενώ δεξιά τη θέση μάλλον παίρνει ο Χριστοφή που είναι πλέον έτοιμος μετά τον τραυματισμό του. Αριστερά πιθανότατα ξεκινάει ο Ραμίρεζ, ενώ τις δικές του πιθανότητες έχει ο Εντρένα. Απομακρυσμένο είναι το σενάριο να ξεκινήσει ο Αλμπίν αφού φαίνεται πως χρειάζεται ακόμη χρόνο για να μπει στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας.

Επίθεση

Η θέση μπροστά είναι πάντα καπαρωμένη από τον πρώτο σκόρερ των δύο τελευταίων σεζόν, Ματ Ντάρμπισαϊαρ. Ο Άγγλος επιθετικός γνωρίζει πως το ένα γκολ σε πέντε αγώνες δεν είναι στατιστικό γι’ αυτόν και θέλει σήμερα να σκοράρει και να θυμίσει σε όλους ποιος πραγματικά είναι.