Home TOP NEWS Το σκέφτεται ο Ολίβα

Το σκέφτεται ο Ολίβα


Σε σκέψεις έχει μπει ο Χουάν Κάρλος Ολίβα, όσο αφορά την τακτική και τους ποδοσφαιριστές που θα επιλέξει στον δύσκολο αγώνα απέναντι στη Σαλαμίνα. Ο αγώνας της Κυριακής εγκυμονεί κινδύνους και στο μυαλό του Ισπανού γυροφέρνουν διάφορες αλλαγές σε αρχική εντεκάδα και προσέγγιση.

Η μια αλλαγή αφορά ασφαλώς την τοποθέτηση καθαρόαιμου κόφτη, που θα ενισχύσει την προσπάθεια αναχαίτισης των αντιπάλων. Η άποψη μας είναι ότι λείπει από την αρχική εντεκάδα ένας τέτοιος παίκτης, και με τις επιστροφές των τραυματιών, αλλά και τη φόρμα που βρίσκεται ο Κούσουλος, θεωρούμε ότι θα γίνει η αλλαγή.

Όσο για την προσέγγιση, ο Ολίβα προβληματίζεται για την καλή επιθετική γραμμή της Σαλαμίνας, η οποία μπορεί να κάνει τη ζημιά. Μια πολύ επιθετική τακτική από τον κόουτς, θα αφήσει χώρους στους ποδοσφαιριστές των ερυθρολεύκων και πιθανόν να δημιουργήσουν προβλήματα. Η άμυνα μας δεν τα πήγε τόσο καλά με τον Απόλλωνα, με τον Ισπανό να σκέφτεται και εκεί αλλαγές σε πρόσωπα, βελτιώνοντας την απόδοση πίσω. Δεν πρέπει να αποκλείεται η χρησιμοποίηση του Γκαφούρ δίπλα στον Πρετσέ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αν παρουσιαστεί καλή πίσω και αυξήσει την αποτελεσματικότητα μπροστά, θα πάρει το τρίποντο.