Home TOP NEWS Δε θα είναι εύκολο

Δε θα είναι εύκολο


Μόνο εύκολο δεν πρέπει να θεωρείται το αυριανό παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, απέναντι στη Δόξα στο Μακάρειο. Η ομάδα της Κατωκοπιάς έχει ένα αξιόλογο σύνολο και έχει δείξει μέχρι τώρα στο Πρωτάθλημα ότι δύσκολα μπορείς να την κερδίσεις.

Ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε, στις χθεσινές του δηλώσεις, ότι η Δόξα είναι μια ομάδα πολύ επικίνδυνη και χρήζει μεγάλης προσοχής. Ο Ελλαδίτης κόουτς έχει αρκετά καλή εικόνα για τον ερχόμενο αντίπαλο μιας και τον κατασκόπευσε από κοντά στο τελευταίο του παιχνίδι. Ξέρει και ο ίδιος τα ατού της Δόξας και ότι το έργο της ομάδας μας δεν είναι εύκολο. Θα πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του έτσι ώστε το τριφύλλι να φύγει με το διπλό. Όσο καλή και αν είναι η Δόξα, εμείς είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και η απαίτηση από την αναμέτρηση είναι οι τρεις βαθμοί.

Ναι μεν είναι δύσκολη η δουλειά της ομάδας μας, αλλά από τη δική μας απόδοση θα εξαρτηθεί η έκβαση του αγώνα. Εφόσον οι ποδοσφαιριστές παρουσιαστούν όπως πρέπει, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και μπορούν να πάρουν τη νίκη. Περάσαμε ήδη πολλά με τις σερί ήττες και δεν μας παίρνει να χάσουμε άλλο έδαφος, γι’ αυτό άπαντες συγκεντρωμένοι για το ζητούμενο.