Home TOP NEWS Μένει σκόπιμα στην αφάνεια

Μένει σκόπιμα στην αφάνεια


Σκόπιμα θα λέγαμε ότι ο Άνχελ Γκόμεθ μένει στην αφάνεια τον τελευταίο μήνα. Ο Τεχνικός Διευθυντής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μετά την ήττα από το Αποέλ, παιχνίδι στο οποίο διετέλεσε για τελευταία φορά προπονητής της ομάδας.

Ο Ισπανός επιστρέφοντας στα κανονικά του καθήκοντα, διατηρεί ένα χαμηλών τόνων προφίλ. Βέβαιη πρέπει να θεωρείται και συγκεκριμένη υπόδειξη για το θέμα από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μιας και πλέον δεν τον βλέπουμε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα της ομάδας, ενώ στα παιχνίδια προσπαθεί να αποφύγει τον φακό.

Προφανώς ο λόγος δεν είναι άλλος από την μέχρι πρόσφατα κάκιστη πορεία της ομάδας, με τον ίδιο να έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Σχεδόν όλο το ρόστερ φτιάχτηκε από τα δικά του χέρια, ωστόσο τα αποτελέσματα δεν τον δικαίωσαν. Σε ένα τόσο βαρύ κλίμα που επικρατούσε, οι δηλώσεις δε βοηθούσαν στην εξομάλυνση της κατάστασης, χειρότερα την έκαναν τολμούμε να πούμε.

Γενικότερα ο κόσμος δεν έχει ανάγκη λόγια αλλά πράξεις, γι΄αυτό και ο Γκόμεθ, αφού πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από το Δ.Σ και μέχρι να κριθεί το έργο του, καλό θα ήταν να μείνει μακριά από δηλώσεις του τύπου «Η ομάδα θα βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι»…

ΥΣ. Και για να μην παρεξηγηθούμε, προφανώς και δεν εννοούμε να μην παίρνει την ευθύνη που του αναλογεί μέσω δηλώσεων. Μιλάμε για τις αχρείαστες δηλώσεις και αναρτήσεις που σκορπούσαν νεύρα στον κόσμο. Άλλωστε μιλάμε για τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας, πρέπει και οφείλει να κάνει εύστοχες παρεμβάσεις όταν χρειάζεται.