Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας για το ντέρμπι με την Ανόρθωση

Πρόβλεψη ενδεκάδας για το ντέρμπι με την Ανόρθωση


Η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται σήμερα την Ανόρθωση στο ΓΣΠ (17:00, live @OmonoiaNews, Primetel) και θέλει να πάρει την πρώτη της νίκη σε ντέρμπι και συνάμα την τρίτη σερί στο Πρωτάθλημα. Ο Γιάννης Αναστασίου έχει περισσότερες επιλογές στη διάθεση του σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα με τη Δόξα και θα προβληματιστεί αρκετά για να επιλέξει τους πρώτους έντεκα.

Άμυνα

Στον άσσο παραμένει ο Μεχίας και δύσκολα θα πάρει τη θέση ο Παναγή. Δεξιά στην άμυνα θα είναι και πάλι ο Λόρα, ενώ αριστερά επιστρέψει ο Λόπεζ καθώς ο Ελλαδίτης κόουτς θα προτιμήσει την εμπειρία και θα αφήσει στον πάγκο τον Μανρίκε. Αμυντικό δίδυμο θα είναι ξανά οι Βύντρα και Πρέτσε, με τους Γκαφούρ και Κούσουλο να έχουν τις δικές τους πιθανότητες.

Μεσαία Γραμμή

Στο χώρο του κέντρο εικάζουμε ότι θα παραμείνουν οι τρεις ίδιοι όπως και στον αγώνα με τη Δόξα. Κατελάρης σε θέση εξαριού με τον MVP της προηγούμενης αναμέτρησης, Άλεξ Σοάρες λίγο πιο μπροστά του. Ο Γιόρντι Γκόμεθ σε ρόλο επιτελικού όπου θα αναλάβει το δημιουργικό κομμάτι της ομάδας μας. Δεξιά στα φτερά επιστρέφει κατά πάσα πιθανότητα ο Χριστοφή, ενώ στα αριστερά η θέση παίζεται ανάμεσα σε Ραμίρεζ και Μόντες. Ορατό είναι το ενδεχόμενο ωστόσο να αγωνιστούν και οι δύο.

Επίθεση

Δύσκολη θεωρείται η πρόβλεψη του επιθετικού καθώς ο Ραμίρεζ είχε πολύ καλή παρουσία με τη Δόξα, ενώ επιστρέφει ο Ντάρμπισαιρ. Θεωρούμε ότι θέση θα πάρει ο Ματ, με τον Ραμίρεζ να βρίσκεται στα φτερά. Υπάρχει πιθανότητα να βρεθεί ο Κοσταρικανός στην επίθεση με τον Άγγλο να μένει στον πάγκο.