Home TOP NEWS Χωρίς rotation αλλά με αλλαγές

Χωρίς rotation αλλά με αλλαγές


Κανένα παίκτη δε θα ξεκουράσει ο Γιάννης Αναστασίου στο σημερινό παιχνίδι με τον Ονήσιλο (16:00, live @OmonoiaNews, Primetel) για τον θεσμό του Κυπέλλου. Για το μέγεθος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα έπρεπε το ματς να είναι εύκολο με μια σοβαρή παρουσία, ωστόσο με το κλίμα που επικρατεί την δεδομένη στιγμή, κάθε άλλο παρά τέτοιο μπορεί να χαρακτηριστεί. Οπόταν ο κόουτς θα παρατάξει φουλ εντεκάδα και εικάζουμε ότι θα προβεί σε αλλαγές. Με σχήμα 4-1-4-1 και πίεση από ψηλά θα είναι τα τακτικά στοιχεία που εικάζουμε ότι θα δούμε από τον Ελλαδίτη κόουτς.

Άμυνα

Ίσως ήρθε η ώρα του Κωνσταντίνου Παναγή να πάρει τα πρώτα του λεπτά φέτος. Πολλοί προπονητές επιλέγουν να δώσουν από ένα θεσμό στους δύο τερματοφύλακες και ο Κύπριος πορτιέρο πιθανόν να φορέσει γάντια για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο. Από εκεί και πέρα, φαίνεται να υπάρχει εμπιστοσύνη στο δίδυμο Βύντρα-Πρετσέ, ενώ αριστερά η θέση παίζεται ανάμεσα σε Μανρίκε και Λόπεζ. Δεξιά θα διατηρηθεί ο Αλμπέρτο Λόρα.

Μεσαία Γραμμή

Εν τη απουσία των Κατελάρη και Ενρίκεζ ίσως πάρει φανέλα βασικού ο Ραούλ Λοέ, ενώ θέση διεκδικεί και ο Κούσουλος. Ο παίκτης που θα επιλεχθεί θα αγωνιστεί σαν καθαρόαιμος αμυντικός χαφ, ενώ πιο μπροστά σου σε παράλληλες θέσεις θα παραταχθούν οι Γιόρντι Γκόμεθ και Άλεξ Σοάρες. Στο ένα άκρο θα βρίσκεται σίγουρα ο Τζαρσίνιο Αντόνια, ενώ στο άλλο λογικά θα βρεθεί ο Μόντες, αλλιώς και πάλι ο Λόπεζ.

Επίθεση

Επάνοδο στην εντεκάδα θεωρούμε πως θα έχουμε για τον Ματ Νταρμπισάιαρ. Ο Άγγλος κινείται στα ρηχά φέτος έχοντας πετύχει μόνο ένα γκολ. Δεν πρέπει πάντως να αποκλείεται και το ενδεχόμενο ο Νταβίντ Ραμίρεζ να κρατήσει τη θέση του και να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις. Μοιρασμένες οι πιθανότητες των δύο.