Home TOP NEWS Η σκέψη στο Κύπελλο

Η σκέψη στο Κύπελλο


Καθώς βρισκόμαστε σε περίοδο μεταγραφών είναι φυσιολογικό το ενδιαφέρον του κόσμου να στρέφεται προς την ενίσχυση της ομάδας. Αυτά όμως θα μπουν στο περιθώριο και η σκέψη μας να είναι στο Κύπελλο και στον δύσκολο (πρώτο) αγώνα για τους «16» κόντρα στον Απόλλωνα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά και την τραγική πορεία στο Πρωτάθλημα πρέπει να ρίξει το βάρος της στο Κύπελλο και στη μόνη διοργάνωση που ελπίζει. Δεν λέμε προφανώς να τα παρατήσει όλα στο Πρωτάθλημα, ωστόσο στο Κύπελλο οι ελπίδες για διάκριση είναι περισσότερες. Αν και φάνηκε αρκετά άτυχη που κληρώθηκε νωρίς στη διοργάνωση με την κατά πολλούς κορυφαία ομάδα της Κύπρου, πρέπει να τα δώσει όλα για να πάρει αυτή το εισιτήριο της πρόκρισης. Αυτό μόνο εύκολο δεν είναι και ο αγώνας απαιτεί σαφώς βελτιωμένη απόδοση από ότι είδαμε μέχρι τώρα και θέληση για το αποτέλεσμα. Η ομάδα μας πάει στο «Τσίρειο» για να πάρει προβάδισμα που θα της επιτρέπει να ελπίζει για την πρόκριση.

Η μη έξοδος στην Ευρώπη θα φέρει μεγάλη απογοήτευση στις τάξεις της ομάδας και κυρίως στους οπαδούς. Στο Πρωτάθλημα ο συγκεκριμένος στόχος μοιάζει εξαιρετικά δύσκολος και η ΟΜΟΝΟΙΑ ελπίζει μέσω του Κυπέλλου. Γι’ αυτό άπαντες πρέπει να επικεντρωθούν στο πρώτο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και να πάρει η ομάδα προβάδισμα πρόκρισης. Ας αφήσουμε για λίγο τα μεταγραφικά.