Home TOP NEWS Ο κίνδυνος είναι μεγάλος

Ο κίνδυνος είναι μεγάλος


Ούτε και ο πιο απαισιόδοξος οπαδός της ομάδας μας δε θα μπορούσε να φανταστεί ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Η ομάδα μας βρίσκεται 5 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και δείχνει πολύ μακριά από τους αρχικούς αγωνιστικούς στόχους που έθεσε στην αρχή της σεζόν. Ο κίνδυνος να ξεμείνουμε εντελώς από στόχους, είναι μεγάλος.

Μετά τα 14 παιχνίδια Πρωταθλήματος που έχει δώσει η ομάδα, βρίσκεται στην 7η θέση και δεν έχει πείσει σε κανένα από αυτά με την παρουσία της ενώ βρίσκεται και πολύ μακριά από τους στόχους της. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή τη στιγμή που μιλάμε βρίσκεται πιο κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού παρά στο στόχο της Ευρώπης. Θλιβερό γεγονός που δεν παύει να είναι μια πραγματικότητα. Τα δε στατιστικά της μόνο τραγικά μπορεί να είναι όπου σε 14 αγώνες μετράει 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 7 ήττες, ενώ έχει δεχθεί περισσότερα γκολ (18) από όσα έχει βάλει (14).

Κανείς δεν περίμενε το Καλοκαίρι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βρισκόταν τον Δεκέμβριο σε αυτή την κατάσταση. Τα πράγματα έχουν ξεφύγει και ελπίζουμε αυτό να είναι αντιληπτό από όλους…