Home TOP NEWS Για την πρώτη νίκη

Για την πρώτη νίκη


Η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται στο «ΓΣΠ» την ΑΕΚ (16:00, live @OmonoiaNews, Primetel 1) σε αγώνα για την 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος. Η ομάδα μας ψάχνει την πρώτη της νίκη σε ντέρμπι και αυτό επιδιώκει να κάνει.

Το παιχνίδι είναι υψηλού βαθμού δυσκολίας και απαιτεί συγκέντρωση και καθαρό μυαλό καθ’ όλη τη διάρκεια του. Η ομάδα της Λάρνακας δεν βρίσκεται στα καλύτερα της και η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να εκμεταλλευτεί το γεγονός αυτό, χωρίς ωστόσο να την υποτιμήσει. Εξάλλου ούτε η δική μας ομάδα απέδειξε ως τώρα κάτι αξιόλογο, όμως έχει ένα μεγάλο αβαντάζ, αυτό της έδρας που πρέπει να την αξιοποιήσει. Ενδεχόμενη επιτυχία θα επιφέρει πολλαπλά οφέλη και θα δώσει άλλο αέρα ενόψει της συνέχειας. Ελπίζουμε να μην μείνουμε μόνο στα λόγια και να το δούμε και στην πράξη αυτό, από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν θα έχει στη διάθεση του για το σημερινό παιχνίδι τους τραυματίες Μαυρία, Χριστοφή και Μανρίκε όπως επίσης και τους Ενρίκεζ, Τζαρσίνιο, Γκρίνιτζ και Τζαΐλσον που έμειναν εκτός για λόγους τακτικής.