Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας απέναντι στην ΑΕΚ

Πρόβλεψη ενδεκάδας απέναντι στην ΑΕΚ


Την ΑΕΚ Λάρνακας φιλοξενεί η ΟΜΟΝΟΙΑ σήμερα στις 16:00 (live @OmonoiaNews) και το ζητούμενο δεν είναι άλλο από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Ο Γιάννης Αναστασίου έχει στη διάθεση του περισσότερες επιλογές συγκριτικά με το τελευταίο παιχνίδι και πρέπει να επιλέξει τους κατάλληλους που θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εικάζουμε ότι θα επιλέξει και πάλι το 4-4-2 σε σχηματισμό ρόμβου.

Άμυνα

Ο Κωνσταντίνος Παναγή εξέτισε την ποινή του και αναμένεται να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια της ομάδας. Στο κέντρο της άμυνας ο σίγουρος είναι ο Βύντρα, με την άλλη θέση να διεκδικείται από τους Γκαφούρ και Πρέτσε, με τον πρώτο να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρεθεί ο Λόρα, ενώ στο αριστερό ο Λόπεζ.

Μεσαία Γραμμή

Σε σχηματισμό ρόμβου θα παραταχθεί η μεσαία γραμμή και τον ρόλο του «κόφτη» αναμένεται να πάρει ο Κούσουλος, με τον Κατελάρη επίσης να διεκδικεί τη θέση. Δίδυμο λίγο πιο μπροστά θα είναι οι Γκόμεθ από αριστερά και Σοάρες από δεξιά, με τον Ζίβετς στο ρόλο του επιτελικού μέσου και πίσω από τους δύο επιθετικούς. Απομακρυσμένο είναι το σενάριο να ξεκινήσει ο Κολοβός, καθώς προέρχεται από αγωνιστική απραξία. Το πιο πιθανόν να μπει ως αλλαγή στο παιχνίδι.

Επίθεση

Το δίδυμο της επίθεσης θα αποτελείται από τους Ντάρμπισαιρ και Ραμίρεζ. Οι δύο ποδοσφαιριστές πρέπει να εκμεταλλευτούν κάθε ευκαιρία που θα τους δοθεί και να βοηθήσουν την ομάδα με τα γκολ τους.