Home TOP NEWS Και πάλι το ίδιο…

Και πάλι το ίδιο…


Για άλλη μια φορά η ομάδα μας δεν μπορεί να κολλήσει δεύτερη νίκη έπειτα από μια μεγάλη επιτυχία. Μετά από τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ ήρθε η ήττα από τον Απόλλωνα, ενώ τώρα έπειτα από την επιτυχία της περασμένης εβδομάδας απέναντι στην Σαλαμίνα, ήρθε άλλη μια αποτυχία αυτή την φορά από την Πάφο.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας κάναμε λόγο ότι το σκηνικό έμοιαζε κατά πολύ μετά τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ. Κάναμε αρκετές αναφορές στο γεγονός ότι πρέπει να έχει αντίκρισμα η νίκη απέναντι στην Σαλαμίνα και να μην συμβεί το ίδιο. Τελικά το μοιραίο έγινε και η ΟΜΟΝΟΙΑ πετάει στα σκουπίδια άλλη μια επιτυχία απέναντι σε ανταγωνιστή της. Πόσο μάλλον όταν η ήττα προέρχεται από μικρομεσαία ομάδα και είναι ουσιαστικά εκτός προγράμματος. Ενός προγράμματος που ήταν σχεδόν μονόδρομος οι νίκες κόντρα σε κατώτερους αντιπάλους, την στιγμή που οι ανταγωνιστές μας κοντράρονται μεταξύ τους. Από το πρώτο κιόλας σχετικά εύκολο παιχνίδι η ομάδα μας αποτυγχάνει να πάρει το τρίποντο και το μόνο που φταίει είναι ο κακός της εαυτός.

Αν και η ήττα στοίχισε αρκετά, υπάρχει ακόμη η ελπίδα για να προλάβει η ΟΜΟΝΟΙΑ την κούρσα της εξάδας. Ωστόσο, δεν θα συμβεί εφόσον συνεχίσει σε τέτοιους ρυθμούς και έχοντας αυτές τις αποδόσεις. Στην παρούσα φάση η ομάδα δείχνει να μην πείθει ότι μπορεί να τα καταφέρει και εμείς απλά ελπίζουμε να μας διαψεύσει.