Home TOP NEWS Κάτι που δεν κάνει συχνά…

Κάτι που δεν κάνει συχνά…


Δύσκολη έξοδος στην Πάφο για την ομάδα μας και πάει με στόχο το ζητούμενο που είναι οι τρεις βαθμοί. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ψάχνει τη δεύτερη σερί νίκη, κάτι που δεν κάνει συχνά φέτος.

Αν είναι κάτι που επηρεάζει τη φετινή πορεία αλλά κυρίως τη θέση που βρίσκεται η ομάδα, αυτό είναι που δεν δίνει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει καταφέρει να κολλήσει σερί νίκες μόνο σε δύο περιπτώσεις φέτος. Η πρώτη περίπτωση ήταν στο ξεκίνημα της σεζόν, όπου νίκησε με το ίδιο σκορ (1-0) τις Αλκή και Ένωση. Η δεύτερη φορά ήταν στο ντεμπούτο του Αναστασίου στον πάγκο, όπου η ομάδα μας επικράτησε με 2-1 του Ερμή και μια εβδομάδα αργότερα, νίκησε την Δόξα με το ίδιο σκορ. Έκτοτε η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει καταφέρει να κάνει δεύτερη σερί νίκη, κάτι που δεν της επιτρέπει να πιάσει ρυθμό και να κάνει μια νικηφόρα πορεία.

Έχουμε τονίσει και σε προηγούμενο κομμάτι μας, πως με τα επερχόμενα τρία παιχνίδια της ομάδας μας που έχει τον τίτλο του φαβορί, της δίνεται η δυνατότητα να μειώσει τις αποστάσεις. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να εκμεταλλευτεί το γεγονός αυτό και να αυξήσει τις πιθανότητες της για είσοδο στην εξάδα ή και πιο πάνω αν φανεί τυχερή στα αποτελέσματα των άλλων αγώνων.