Home TOP NEWS Match Report: Ήττα στο πρώτο παιχνίδι

Match Report: Ήττα στο πρώτο παιχνίδι


Η ΟΜΟΝΟΙΑ γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Απόλλωνα στο «Τσίρειο» για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Κυπέλλου. Η ομάδα μας δεν ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο και με παίκτη λιγότερο παρουσιάστηκε βελτιωμένη. Στο τέλος όμως δέχθηκε την ήττα και έχει δύσκολα μπροστά της ενόψει και του επαναληπτικού σε δύο εβδομάδες στο «ΓΣΠ». Σκόρερ του αγώνα ο Μάγκλιτσα στο 11′, αποβλήθηκε στο 45′ ο Γκαφούρ.

Α’ ημίχρονο

Ο Απόλλωνας είναι αυτός που κρατούσε περισσότερο μπάλα στα αρχικά στάδια του αγώνα χωρίς ωστόσο να γίνεται ιδιαίτερα απειλητικός. Στην πρώτη του ευκαιρία για γκολ άνοιξε το σκορ. Στο 11′ και μετά από σέντρα του Καραγιόλ από αριστερά ο Μάγκλιτσα ανενόχλητος στην περιοχής έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 1-0. Μετά το γκολ η ομάδα μας παρέμεινε στα ίδια επίπεδα και ο Απόλλωνας είχε και πάλι την κατοχή. Επόμενη φάση στο 19ο λεπτό με τον Σαρδινέρο να κάνει το γύρισμα και τον Βύντρα να βάζει την κόντρα σε σουτ του Καραγιόλ. Στο 23′ έγινε η μια και μοναδική φάση για την ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο. Μετά από λάθος της άμυνας των αντιπάλων ο Ζίβετς βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση με το σουτ του να μην είναι καλό και τον Βάλε να αποκρούει. Στο 28ο λεπτό ο Απόλλωνας απείλησε, έπειτα από γύρισμα από αριστερά και τον Σαρδινέρο από κοντά να πιάνει το πλασέ, με τον Μεχίας να αποκρούει. Στο 33′ ένα πλασέ του Μάγκλιτσα κόντραρε στον Γκαφούρ. Στο 40ο λεπτό ο Μπρου επιχείρησε απευθείας εκτέλεση φάουλ, με τον Μεχίας να μαζεύει εύκολα. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου τα πράγματα δυσκόλεψαν με την ομάδα μας να μένει με 10. Ο Μάρκοβιτς ξεκίνησε μια κούρσα όπου απέφευγε όποιον έβρισκε μπροστά του, με τον Γκαφούρ να ανατρέπει τον ποδοσφαιριστή και να δέχεται τη δεύτερη κίτρινη και να αποβάλλεται. Αυτή ήταν και η τελευταία στιγμή του ημιχρόνου

Β’ ημίχρονο

Με αλλαγή ξεκίνησε το β’ ημίχρονο η ομάδα μας με τον Λόρα να περνάει στη θέση του Ραμίρεζ. Στο 48ο λεπτό ένα σουτ του Πέδρο από δεξιά, με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Στο 53′ Ο Λόρα επιχείρησε τη σέντρα προς τον Ματ, με τη μπάλα να κοντράρει και να πηγαίνει στον Βάλε. Στο 57ο λεπτό χάθηκε τεράστια ευκαιρία διπλή ευκαιρία. Σέντρα του Γκόμεθ προς τον Λόπεζ που γύρισε στον Ματ που σούταρε και απέκρουσε ο Βάλε, με τον Λόπεζ μετά προ κενής εστίας να μην μπορεί να σκοράρει. Νέα μεγάλη ευκαιρία στο 64′ με τον Σοάρες. Στην αντεπίθεση η ομάδα μας, ο Λόπεζ από αριστερά έδωσε στον Ματ που δεν μπόρεσε να βρει καλά τη μπάλα, με τον Σοάρες σε νέα προσπάθεια να μην μπορεί να κερδίσει τον Βάλε. Στο 66′ ένα σουτ του Μάγκλιτσα έξω από την περιοχή, μαζεύψε ο Μεχίας. Στο 68ο λεπτό σουτ του Ζελάγια από δεξιά, με τα πόδια έδιωξε ο Μεχίας.  Στο 75′ ο Μάρκοβιτς έπιασε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα έξω. Αμέσως μετά έσβησαν τα φώτο στο «Τσίρειο» και είχαμε 8 λεπτά διακοπή. Με την επανέναρξη η ομάδα μας σαφώς επηρεασμένη δεν μπόρεσε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Στο 93′ είχε την επόμενη της φάση με σουτ του Γκόμεθ έξω από τη περιοχή να μαζεύει ο Βάλε. Τελευταία ευκαιρία στο παιχνίδι ήταν από πλευράς Απόλλωνα με τον Σκέμπρι να αστοχεί σε τετ α τετ με τον Μεχίας.

Συμπερασματικά

Στοίχισε η κακή παρουσία του πρώτου ημιχρόνου και η κόκκινη του Γκαφούρ. Μετά την ανάπαυλα, αν και με παίκτη λιγότερο, παρουσιάστηκε βελτιωμένη και άξιζε ένα γκολ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε πολλές ευκαιρίες και δεν κατάφερε να ισοφαρίσει. Το γκολ δεν ήρθε και η ομάδα μας έχει δύσκολο έργο στον επαναληπτικό του «ΓΣΠ» που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου.