Home TOP NEWS Post Game: Είχε την ουσία και την κράτησε μέχρι το τέλος

Post Game: Είχε την ουσία και την κράτησε μέχρι το τέλος


Στην ουσία θα λέγαμε ότι κρίθηκε το χτεσινό παιχνίδι, που δεν ήταν άλλη από το γκολ. Έτσι όπως κυλούσε το παιχνίδι, φαινόταν ότι αυτός που θα σκοράρει πρώτος, θα κατάφερνε να πάρει και την νίκη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ το έκανε και κράτησε μέχρι το τέλος το προβάδισμα της, για να προσθέσει 3 βαθμούς στο ενεργητικό της.

Με απλά λόγια, η ομάδα μας έκανε αυτό που δεν έκανε άλλες φορές: σκόραρε πρώτη και διατήρησε το υπέρ της προβάδισμα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης. Άλλες φορές, είτε δεν καταφέρναμε να βάλουμε τη μπάλα στο πλεκτό, είτε όταν το κάναμε δεν κρατούσαμε το προβάδισμα. Οι ποδοσφαιριστές μας έκαναν και τα δύο στο χτεσινό αγώνα, γι’ αυτό και πήραν το ντέρμπι.

Δεν είναι ότι το τρυφύλλι έθελξε με την απόδοση του, αλλά σε ένα σε γενικές γραμμές ισορροπημένο ματς, πρέπει οι λεπτομέρειες να γέρνουν με το μέρος σου για να παίρνεις το αποτέλεσμα. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ φάνηκαν πιο κουρασμένοι και νευρικοί, η ΟΜΟΝΟΙΑ το εκμεταλλεύτηκε, και αφού σκόραρε κράτησε με σχετική ευκολία το σκορ, με εξαίρεση το τετ α τετ του Κωνσταντίνου στο 87′.

Σημαντικό ματς, πολύτιμο τρίποντο και μια ένεση ψυχολογίας ενόψει συνέχειας.