Home TOP NEWS Post Game: Όλη η χρονιά σε ένα ματς

Post Game: Όλη η χρονιά σε ένα ματς


Όλα όσα μας ταλαιπωρούν από την αρχή της σεζόν είδαμε σήμερα, στον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς, μέχρι τον επόμενο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ εξήλθε 1-1 με τον Απόλλωνα και σε συνδυασμό με την ήττα του Τσιρείου (1-0), αποκλείστηκε από την συνέχεια του Κυπέλλου.

Στόχος της ομάδας, όπως φάνηκε και από τα λεγόμενα του προπονητή, ήταν να μείνει στο παιχνίδι όσο περισσότερο γινόταν, και να κυνηγήσει τις πιθανότητες της μέσω ενός γκολ. Τα πιο πάνω θα γίνονταν ασφαλώς διατηρώντας το μηδέν παθητικό. Παρότι σε γενικές γραμμές το πλάνο βγήκε στο πρώτο ημίχρονο, είδαμε και πάλι την αδυναμία να φτιάξουμε πολλές φάσεις, αλλά το σημαντικότερο να σκοράρουμε. Άλλωστε εμείς χρειαζόμασταν γκολ και για να ελπίζαμε σε κάτι, θα έπρεπε τουλάχιστον να βάλουμε μια φορά την μπάλα στα δίκτυα.

Διαβάστε επίσης – Γ. Αναστασίου: «Δεν είναι εύκολο να αλλάξεις τρόπο σκέψεις και παιχνιδιού»

Και αφού δεν το καταφέραμε, η άμυνα αδράνησε σε μια φάση στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Μπρου να βρίσκει άπλετο χώρο και να σουτάρει, την μπάλα να κοντράρει και να πηγαίνει στα δίκτυα. Η ουσία είναι ότι το τριφύλλι δέχτηκε για άλλη μια φορά γκολ, δεν κατάφερε να κρατήσει το μηδέν και κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειαζόταν τρία γκολ, κάτι που πέτυχε μόνο μια φορά φέτος απέναντι σε ομάδα δεύτερης κατηγορίας, τον Ονήσιλο.

Δεν έφτανε αυτό, η ΟΜΟΝΟΙΑ είδε ξανά ποδοσφαιριστές της να μην βγάζουν τον αγώνα, αφού πρώτα ο Ματ τραυματίστηκε, ενώ Μαυρίας και Κολοβός ζήτησαν αλλαγή λόγω κούρασης. Το ότι οι δύο τελευταίοι δε θα έβγαζαν 90λεπτο, ήταν εις γνώση του Γιάννη Αναστασίου, ωστόσο προτίμησε να τους ξεκινήσει. Οι πράσινοι σε κανένα σημείο του αγώνα δεν κατάφεραν να ανεβάσουν στροφές για να γυρίσουν τον αγώνα και κάπως έτσι ήρθε ο αποκλεισμός.

Διαβάστε επίσης – Match Report: Ισοπαλία και… αποκλεισμός

Η εξέλιξη της αναμέτρησης μέχρι το σημείο που δεχτήκαμε το γκολ, θα λέγαμε ότι μας ευνοούσε. Όταν όμως από την αρχή της χρονιάς η άμυνα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και η επίθεση δε σκοράρει, θαύματα δε γίνονται…