Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας απέναντι στον Απόλλωνα

Πρόβλεψη ενδεκάδας απέναντι στον Απόλλωνα


Η ΟΜΟΝΟΙΑ φιλοξενείται στις 18:00 (live @OmonoiaNews, Primetel) από τον Απόλλωνα, στον πρώτο αγώνα των «16» του Κυπέλλου. Η ομάδα μας έχει μπροστά της μια δύσκολη αποστολή και ο Αναστασίου πρέπει να επιλέξει τους ποδοσφαιριστές που θα αποδώσουν τα μέγιστα για να πάρει η ομάδα ένα καλό προβάδισμα πρόκρισης. Αρκετά αμυντικό αναμένουμε το σχήμα που θα παρατάξει ο προπονητής.

Άμυνα

Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Μεχίας, εν τη απουσία του Παναγή λόγω της απευθείας κόκκινης που δέχθηκε κόντρα στο Αποέλ. Δίδυμο μπροστά θα αγωνιστούν οι Βύντρα και Πρέτσε, με τον Γκαφούρ επίσης να διεκδικεί μια θέση στην ενδεκάδα. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα ξεκινήσει ο Λόρα, ενώ στο αριστερά θα είναι ο Λόπεζ.

Μεσαία Γραμμή

Σε σχήμα ρόμβου αναμένεται να παρατάξει τη μεσαία γραμμή ο Αναστασίου. Στη θέση του «κόφτη» αναμένεται να αγωνιστεί ο Κούσουλος, ενώ τη θέση διεκδικεί και ο Κατελάρης. Λίγο πιο μπροστά πρέπει να θεωρούνται βέβαιοι οι Γκόμεθ και Σοάρες, με τον Ζίβετς να παίρνει τη θέση του επιτελικού μέσου, πίσω από τους δύο επιθετικούς

Επίθεση

Το δίδυμο της επίθεσης θα αποτελείται από τους Ντάρμπισαιρ και Ραμίρεζ. Οι δύο ποδοσφαιριστές πρέπει να εκμεταλλευτούν κάθε ευκαιρία που θα τους δοθεί και να βοηθήσουν την ομάδα με τα γκολ τους.