Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας κόντρα στον Απόλλωνα

Πρόβλεψη ενδεκάδας κόντρα στον Απόλλωνα


Στην Λεμεσό εκστρατεύει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ, εκεί όπου θα αντιμετωπίζει στις 16:00 (live @OmonoiaNews) την ομάδα του Απόλλωνα. Η ομάδα μας έχει δύσκολη αποστολή, που πάει στο «Τσίρειο» για να πάρει το δεύτερο σερί τρίποντο σε αγώνες ντέρμπι. Με μια αλλαγή αναμένεται το αρχικό σήμα σε σύγκριση με τους πρώτους έντεκα κόντρα στην ΑΕΚ, μιας και ο Βύντρα είναι τιμωρημένος.

Άμυνα

Μικρό προβάδισμα έχει ο Μεχίας έναντι του Παναγή, μιας και απέναντι στην ΑΕΚ κράτησε ανέπαφη την εστία του. Τη θέση του τιμωρημένου Βύντρα αναμένεται να πάρει ο Γκαφούρ και θα πλαισιώνει τον Κούσουλο στην άμυνα. Τη θέση διεκδικεί επίσης και ο Πρέτσε. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Λόρα, ενώ στο αριστερό ο Ίσμα Λόπεζ.

Μεσαία Γραμμή

Ο MVP κόντρα στην ΑΕΚ, Φάνος Κατελάρης, θα βρεθεί στο χώρο του κέντρου και σε ρόλο «κόφτη». Σίγουροι πρέπει να θεωρούνται οι Γκόμεθ και Σοάρες λίγο πιο μπροστά. Στο δεξί φτερό αναμένεται να βρεθεί ο Ζίβετς, ενώ στο αριστερό ο Κρις Μόντες. Απομακρυσμένο είναι το σενάριο να ξεκινήσει ένας από τους τρεις νεοαποκτηθέντες. Αν κάποιος έχει τον πρώτο λόγο αυτός είναι ο Κολοβός, που έπαιξε ένα 20λεπτο την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο δύσκολα θα ξεκινήσει βασικός.

Επίθεση

Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ματ Ντάρμπισαιρ, που ψάχνει να βρει τον παλιό καλό του εαυτό. Εν τη απουσία του Ραμίρεζ, ο Άγγλος επιθετικός έχει περισσότερο βάρος στα πόδια του, μιας και δεν υπάρχει άλλη επιλογή για μπροστά. Ευχή όλων μας να βρει ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα και να θυμίσει σε όλους ποιος πραγματικά είναι.