Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με… Μόντες;

Πρόβλεψη ενδεκάδας με… Μόντες;


Σαν τελικός αναμένεται το σημερινό παιχνίδι στο «ΓΣΠ» (16:00, live @OmonoiaNews) με αντίπαλο τη Σαλαμίνα. Οι αγωνιστικές περνάνε και τα περιθώρια στενεύουν με την ομάδα μας να παραμένει στην 7η θέση. Απαιτητική ανάγκη η νίκη σήμερα, για να διατηρήσει τις ελπίδες της η ΟΜΟΝΟΙΑ για μια καλύτερη συνέχεια.

Ο Αναστασίου πρέπει να προσαρμόσει έτσι το πλάνο του, ούτως ώστε η ομάδα μας να πάρει το ζητούμενο. Σε σχηματισμό 4-2-3-1 αναμένουμε να παρατάξει την ομάδα ο Ελλαδίτης κόουτς.

Άμυνα

Επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια ο Μεχίας, καθώς στο περασμένο αγώνα αγωνίστηκε ο Παναγή. Σίγουρος μπροστά του είναι ο Βύντρα, ενώ εν τη απουσία του Κούσουλου, η άλλη θέση διεκδικείται από τους Πρέτσε και Γκαφούρ. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρεθεί ο Λόρα, ενώ στο αριστερό ο Λόπεζ.

Μεσαία Γραμμή

Στο χώρο του κέντρου και σε ρόλο «εξαριού» πιθανόν να βρεθεί ο Κατελάρης, ενώ δεν θα είναι έκπληξη αν ο Αναστασίου επιλέξει τον Λοέ για την εν λόγω θέση. Σίγουρος θεωρείται ο Γκόμεθ που θα βρίσκεται λίγο πιο μπροστά. Η θέση του δεκαριού παίζεται ανάμεσα σε Ατζαγκούν και Σοάρες, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθούν και οι δύο στο αρχικό σχήμα με τον έναν να μετατίθεται στο δεξί φτερό. Στα αριστερά τη θέση διεκδικεί ο Μόντες και μάλλον αυτός είναι που θα ξεκινήσει. Όσον αφορά τους Μαυρία και Κολοβό, ο Αναστασίου θα διαπίστωσε ότι δεν είναι ακόμη έτοιμοι για βασική ενδεκάδα, οπόταν η λογική λέει ότι θα βοηθήσουν από τον πάγκο.

Επίθεση

Εν τη απουσία του Ματ Ντάρμπισαιρ, μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Νταβίντ Ραμίρεζ. Ο Κοσταρικανός καλείται να βρει ξανά το ρυθμό του και να βοηθήσει την ομάδα με τα γκολ του.