Home TOP NEWS Το ρίσκο του Αναστασίου

Το ρίσκο του Αναστασίου


Δεν τα κατάφερε η ΟΜΟΝΟΙΑ χτες απέναντι στον Απόλλωνα και αποκλείστηκε από τον θεσμό του Κυπέλλου. Το εγχείρημα ήταν από την αρχή δύσκολο, μιας και κληρωθήκαμε με την κατά πολλούς καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, η δική μας ομάδας είμαστε μήνα Γενάρη και εξακολουθεί να μην πείθει, παρουσιάζοντας την ίδια αστάθεια από την αρχή.

Η μεταγραφική του Ιανουαρίου ήρθε, και είναι ακόμα εδώ, με τον Αναστασίου να προσπαθεί να μπολιάσει την ομάδα με ποιότητα, μπας και προλάβουμε τους στόχους μας. Στην ομάδα ήρθαν οι Χάρης Μαυρίας, Δημήτρης Κολοβός και Αμπντούλ Ατζαγκούν (βλέπε φώτο), οι οποίοι μπήκαν σχεδόν άμεσα στην ομάδα και πήραν νωρίς τα πρώτα αγωνιστικά τους λεπτά. Και οι τρεις βρέθηκαν στην αρχική εντεκάδα του χτεσινού αγώνα.

Ο Γιάννης Αναστασίου, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε, πήρε ένα ρίσκο με την χρησιμοποίηση και των τριών από την αρχή. Πρώτα από όλα μετρούν σχετικά λίγες προπονήσεις με την ομάδα, οπόταν η παρουσία τριών νεοφερμένων θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα στο τακτικό κομμάτι. Από την άλλη, η ανετοιμότητα των Μαυρία και Κολοβού για 90λεπτο, πράγμα που επίσης παραδέχθηκε ο κόουτς, πρόσθετε στην επιλογή του επιπλέον ρίσκο.

Πάντως, ότι κι αν έκανε ο Ελλαδίτης, η ουσία είναι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν κατάφερε να κερδίσει και να περάσει στην επόμενη φάση. Στο τέλος της ημέρας μονάχα αυτό μετράει.

*Ας ελπίσουμε ότι Κολοβός και Μαυρίας θα βρίσκονται κανονικά στην διάθεση του Αναστασίου στο παιχνίδι με την Σαλαμίνα