Home TOP NEWS Η βελτίωση θέλει και συνέχεια

Η βελτίωση θέλει και συνέχεια


Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία παιχνίδια, συγκεκριμένα με Ανόρθωση και ΑΕΛ, η εικόνα της ομάδας μας είναι αλλαγμένη σε σχέση με το τι έδειχνε. Αυτή η βελτίωση ωστόσο χρειάζεται και συνέχεια για να είναι ικανοποιητική και η ΟΜΟΝΟΙΑ να υπερκαλύψει το χαμένο έδαφος.

Δεν είναι και σωστό κιόλας να λέμε ότι είμαστε πλήρης ικανοποιημένοι από τη στιγμή που η ομάδα μας έκανε 2 καλά παιχνίδια στα 22 που έδωσε και εκτός αυτού στο ένα δεν κέρδισε. Όσο κι αν άξιζε τη νίκη κόντρα στην Ανόρθωση αυτή δεν ήρθε και αυτό που μένει στο τέλος είναι το αποτέλεσμα. Είναι αντιληπτό όμως ότι οι ποδοσφαιρστές εκπέμπουν μια ανεβασμένη διάθεση και αποφασιστικότητα και αυτό φάνηκε στο έπακρο απέναντι στην ΑΕΛ. Η δουλειά που έχουν να κάνουν από ‘δω και πέρα είναι να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και το κυριότερο στα θετικά αποτελέσματα. Οι συνεχόμενες νίκες εκτός από βαθμούς δίνουν και καλύτερη ψυχολογία, κάτι που έχει ανάγκη η ομάδα σε αυτή τη φάση του Πρωταθλήματος και με τα συνεχόμενα ντέρμπι.

Η ικανοποίηση θα έρθει μόνο όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ πάρει σερί αποτελέσματα, αλλά και όταν πετύχει το στόχο της, που δεν είναι άλλος από την έξοδο στην Ευρώπη. Όσο δύσκολο κι αν ακούγεται αυτό είναι που πρέπει να στοχεύουμε για να μην θεωρηθεί αποτυχημένη η χρονιά.