Home TOP NEWS Βάζει πίεση

Βάζει πίεση


Δεν ήρθε όπως θέλαμε το αποτέλεσμα του χθεσινού ντέρμπι και η Ανόρθωση πήρε το τρίποντο κόντρα στον Απόλλωνα. Αυτό βάζει μεγάλη πίεση στην ομάδα μας που πλέον βρίσκεται 7 βαθμούς πίσω από την βασική της ανταγωνίστρια, βάση του προγράμματος της, για είσοδο στην πρώτη εξάδα.

Σε αυτή τη φάση που βρίσκεται η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων και απώλειες βαθμών από τους άλλους για να προλάβει την κούρσα της εξάδας. Ένα από αυτό το οποίο περίμενε και αρκετός κόσμος, ήταν η Ανόρθωση να έχανε βαθμούς από τον Απόλλωνα. Αυτό δεν έγινε με την ομάδα της Αμμοχώστου να παίρνει το τρίποντο και να ξεφεύγει στους 7 βαθμούς. Πλέον τα πράγματα ολοένα και δυσκολεύουν με την ΟΜΟΝΟΙΑ να καλείται πρωτίστως να πάρει το διπλό την Δευτέρα και ακολούθως να ελπίζει σε στραβοπάτημα της Ανόρθωσης, πριν και από το μεταξύ τους ματς.

Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ παρουσιαζόταν όπως έπρεπε στην Πάφο δεν θα περιμέναμε στραβοπατήματα των άλλων. Πλέον δεν εξαρτάται μόνο από αυτήν και το έργο της γίνεται πιο δύσκολο. Καλείται κόντρα στον Ερμή να κάνει το απαιτούμενο μέχρι παραπέρα. Διαφορετικά και αν φέρει νέες απώλειες, ουσιαστικά μένει με το ένα πόδι εκτός εξάδας.