Home TOP NEWS Στην άκρη…

Στην άκρη…


«Αιώνιο» ντέρμπι γράφει το πρόγραμμα γι’ αυτή την εβδομάδα και άπαντες στο «Ηλίας Πούλλος» πρέπει να στρέψουν την προσοχή τους εκεί. Τα όποια εξωαγωνιστικά ζητήματα πρέπει να μείνουν στην άκρη και όλοι μας να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι με το Αποέλ.

Ήταν ευκαιρία λόγω της διακοπής του Πρωταθλήματος, να τρέξουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ διάφορα ζητήματα (π.χ. τηλεοπτικά και γηπεδικό) που συγκαταλέγονται και στον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς. Αυτά καλό είναι να μείνουν στο περιθώριο για την ώρα, καθώς το επερχόμενο Σαββατοκύριακο επαναρχίζει η δράση στο Πρωτάθλημα, με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον «αιώνιο». Συνηθίζουμε σαν ομάδα να πιανόμαστε με κάτι εξωαγωνιστικό, παραμονές ενός κρίσιμου παιχνιδιού και η κατάληξη είναι σχεδόν πάντα αρνητική. Κρίσιμο δεν είναι το παιχνίδι με το Αποέλ για την ΟΜΟΝΟΙΑ, όμως δεν παύει να είναι ένα «αιώνιο» ντέρμπι, όπου στόχος είναι πάντα η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Ασφαλώς και αυτό μόνο εύκολο δε φαντάζει, βάσει το τι έδειξαν μέχρι τώρα οι δύο ομάδες, αλλά και λόγω της κακής παράδοσης με την ομάδα μας να αγνοεί τη νίκη εδώ και 6 χρόνια.

Ας εκμεταλλευτούν, λοιπόν, οι ποδοσφαιριστές το γεγονός ότι το άγχος θα είναι απέναντι και να σπάσουν επιτέλους αυτή την αρνητική παράδοση. Μη ξεχνάμε ότι τα εναπομείναντα παιχνίδια για ορισμένους αποτελούν κίνητρο για την πιθανή παρουσία τους στο ρόστερ της επόμενης χρονιάς, οπόταν θα πρέπει να παλέψουν και να στείλουν το μήνυμα στον προπονητή, ότι αξίζουν μια θέση.