Home TOP NEWS Θολούρα με… Μότα

Θολούρα με… Μότα


Μάρκο Μότα! Ένα όνομα από τα μεγαλύτερα που πάτησαν στο νησί μας, με θητεία και συμμετοχές σε Ρόμα και Γιουβέντους. Η ιστορία γνωστή: ήρθε, τραυματίστηκε και μπήκε χειρουργείο, στην ΟΜΟΝΟΙΑ τον περίμεναν και το δήλωσαν δημόσια, μετά του είπαν είναι εκτός πλάνων και στη συνέχεια εγγράφηκε στο ρόστερ τον Γενάρη στο παρά πέντε! Πήρε και 15 λεπτά συμμετοχής στο ματς με την Ανόρθωση.

Και ενώ είναι υγιής εδώ και καιρό, μετά τον τραυματισμό του Λόρα βλέπουμε τον Χάρη Μαυρία να αγωνίζεται σαν δεξί μπακ. Στο παρόν άρθρο δεν κρίνουμε την απόδοση του Ελλαδίτη στη θέση, αλλά την κίνηση με τη μη χρησιμοποίηση του Μότα που προκαλεί… θολούρα με το τι ισχύει με τον συγκεκριμένο παίχτη.

Είναι ποδοσφαιριστής που ήρθε για να κάνει τη διαφορά και να πάρει μια θέση βασικού στην ομάδα. Το ότι όμως είναι υγιής και δεν του δίνεται αγωνιστικός χρόνος για να πάρει ρυθμό, κάτι δείχνει… Ο Ιταλός έχει συμβόλαιο και για του χρόνου, φαίνεται ότι έμεινε γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν τον αποζημίωσε για να φύγει και πλέον όλα είναι ανοιχτά.

Διαβάστε τι γράψαμε για την επανεγγραφή του – Η ετοιμότητα του Μότα και το… ερωτηματικό

Μένουν άλλα 9 παιχνίδια για να ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις της ομάδας προγραμματισμού για το τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωση του Μάρκο…

Διαβάστε επίσης – Η δομή και λειτουργία της Ομάδας Προγραμματισμού!