Home TOP NEWS Κ. Παναγή: «Νοιώθω περήφανος»

Κ. Παναγή: «Νοιώθω περήφανος»


Δηλώσεις στη κάμερα του OFCTV έκανε ο Κωνσταντίνος Παναγή με αφορμή την επέκταση της συνεργασίας του με την ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι το 2023.

«Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι γι’ αυτή τη μεγάλη ομάδα. Νοιώθω περήφανος. Νομίζω ότι ανταμείβονται όλες οι θυσίες που έκανα μέχρι τώρα και μου το ανταποδίδει τώρα αυτό η ΟΜΟΝΟΙΑ. Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δείχνουν αυτή την εμπιστοσύνη και θέλουν να συνεχίσουν την συνεργασία μαζί μου» είπε ο Κωνσταντίνος στην αρχική του τοποθέτηση ενώ σε ερώτηση για το τι σημαίνει γι’ αυτόν αυτή η εξέλιξη είπε: «Είναι περισσότερες οι απαιτήσεις τώρα που έχω κι εγώ από τον εαυτό μου και στα παιχνίδια που θα αγωνιστώ. Είναι πολύ σημαντικό για μένα που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για ακόμα 4 χρόνια σε αυτή τη μεγάλη ομάδα σε πολύ ψηλό επιπεδο. Θα προσπαθήσω κάθε μέρα, μέσα από τις προπονήσεις να βελτιώνομαι και νομίζω ότι θα νοιώθω και εγώ πιο δυνατός για να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να βοηθάω».

Οι λόγοι που τον ώθησαν όπως ανέφερε για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο είναι η εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι άνθρωποι της ομάδας. «Είμαι εδώ για να πάρω τη θέση μου και θα δουλέψω για να δείξω ότι αξίζω να φοράω το νούμερο 1 για να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη».

«Να ξέρει ο κόσμος ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στο «Ηλίας Πούλλος. Μπορεί να μην εξελίχθηκε η χρονιά όπως θέλαμε όμως όλοι προσπαθούμε να πάρουμε την ομάδα εκεί που της αρμόζει» είπε καταληκτικά.

Σε βίντεο οι δηλώσεις του: