Home TOP NEWS Πήραν ανάσες και στρώθηκαν ξανά στη δουλειά

Πήραν ανάσες και στρώθηκαν ξανά στη δουλειά


Η χθεσινή μέρα περιλάμβανε ξεκούραση. Απόλαυσαν το ρεπό τους οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και σήμερα το πρωί συγκεντρώθηκαν στο «Ηλίας Πούλλος» αρχίζοντας προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα με την ΑΕΚ το Σάββατο στο ΓΣΠ.

Όπως είναι λογικό η ψυχολογία είναι πάρα πολύ καλή μετά το θετικό, υπό τι περιστάσεις, αποτέλεσμα με το Αποέλ, ωστόσο μέλημα της τεχνικής ηγεσίας είναι, όχι μόνο να σταθεροποιηθεί η απόδοση της ομάδας αλλά και να βελτιώνεται.  Το πλάνο για τον αγώνα καταστρώνεται χωρίς να υπολογίζονται οι Κατελάρης και Χριστοφή. Από κει και πέρα οι Πρέτσε και Ζίβετς είναι αμφίβολοι ωστόσο το πιθανότερο είναι να προλάβουν, πιο δύσκολα τα πράγματα για τον Λόρα.

Από την στιγμή πάντως που βαθμολογικά δεν υπάρχει κάποιος ουσιαστικός στόχος, ενδεχομένως να δίνεται η ευκαιρία στον Γιάννη Αναστασίου να εκμεταλλευτεί τους αγώνες που απομένουν ώστε να ξεκαθαρίσει στο μυαλό του, με τη βοήθεια και των συνεργατών του, πως θα κινηθεί ενόψει και της νέας χρονιάς. Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το επόμενο διάστημα είναι γι’ αυτούς περίοδος αξιολόγησης άρα το κίνητρο τους είναι σημαντικό.