Home TOP NEWS Μετά το ξενέρωμα είναι πιθανή η αλλαγή κατεύθυνσης

Μετά το ξενέρωμα είναι πιθανή η αλλαγή κατεύθυνσης


Η απογοήτευση για τον τρόπο που αντιμετώπισε ο ΚΟΑ το θέμα του Μακαρείου εκφράστηκε στην ανακοίνωση της ομάδας της Παρασκευή με τον πλέον επίσημο τρόπο.

Η καθυστέρηση στο όλο ζήτημα φτάνει στα όρια της πρόκλησης και πλέον η διοίκηση αρχίζει να βλέπει πολύ πιο σοβαρά τις εναλλακτικές επιλογές. Αυτό που εμείς αντιλαμβανόμαστε είναι ότι πολύ δύσκολα η ΟΜΟΝΟΙΑ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο ΓΣΠ. Και αυτό γιατί η χρέωση του γηπέδου της Λευκωσίας, για κάθε παιχνίδι που δίνει η ομάδα σε αυτό, είναι υπερβολική.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση κλείνει ως εξής: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα τραβήξει τον δρόμο της, όσα εμπόδια και εάν βρει μπροστά της».

Μέσα από αυτή την αναφορά, το μήνυμα που επιδιώκει να περάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ κυρίως στον κόσμο της, είναι πως όχι μόνο δεν την φοβίζει η αρνητική στάση των αρμοδίων σε πολλά και διάφορα θέματα, αλλά είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει τα συμφέροντα της κάνοντας τους απαιτούμενους χειρισμούς ώστε να διαμορφώσει τα πιο ευνοϊκά δεδομένα για το μέλλον.

Ότι και αν αποφασιστεί στο θέμα του γηπέδου, ο κόσμος θα πρέπει να γνωρίζει πως η όποια λύση θα είναι προσωρινή. Εκφράστηκε εξάλλου δημόσια η πρόθεση για ανέγερση ιδιόκτητου γηπέδου και μέσα στα επόμενα χρόνια αυτός θα είναι ο μεγάλος στόχος.