Home TOP NEWS Πολλά τα ανοικτά μέτωπα, περιμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις

Πολλά τα ανοικτά μέτωπα, περιμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις


Η επιλογή και η ανακοίνωση προπονητή, οι μεταγραφές ποδοσφαιριστών, οι διαπραγματεύσεις για λύση της συνεργασίας με τους παίκτες που αποχωρούν, το κρίσιμο θέμα του γηπέδου αλλά και αυτό των τηλεοπτικών είναι πάντοτε στο προσκήνιο στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Σε ότι αφορά στο θέμα προπονητή, ουδείς μπορεί να γνωρίζει πότε ακριβώς θα προκύψει η ανακοίνωση καθώς θα πρέπει πρώτα να καταλήξει στο εκλεκτό ο Νεόφυτος Λάρκου και ακολούθως να επέλθει και συμφωνία στο οικονομικό.

Μεταγραφικά η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο. Αναμένεται η πρώτη ανακοίνωση τέλος της τρέχουσας εβδομάδας ενώ έχει γίνει αρκετή δουλειά από την ομάδα προγραμματισμού. Έχοντας εδώ και καιρό εντοπίσει του στόχους και μπαίνοντας σε διαπραγματεύσεις με αυτούς δεν αποκλείεται να προκύψουν μαζεμένες ανακοινώσεις μέσα στο επόμενο διάστημα.

Παράλληλα η διοίκηση αρχίζει διαπραγματεύσεις με τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια θα διακοπούν με στόχο βέβαια να γίνουν οι αποχωρήσεις με την, όσο το δυνατόν, πιο μικρή οικονομική επιβάρυνση.

Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η στάση που θα τηρήσει πλέον η διοίκηση στο θέμα του γηπέδου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει οπωσδήποτε εντός των επόμενων λίγων ημερών να γνωρίζει τις προθέσεις του ΚΟΑ για το Μακάρειο. Αρχές του επόμενου μήνα οι ομάδες θα πρέπει να δηλώσουν την έδρα στην οποία θα αγωνίζονται.

Είχαμε αναφέρει πριν από λίγες μέρες τη δυσαρέσκεια της διοίκησης για το γεγονός ότι η Primetel, ενώ είχε υποσχεθεί ότι θα αναθεωρήσει τους όρους του υφιστάμενου συμβολαίου δεν το έπραξε. Υπάρχει αναμονή στην ομάδα μας και αν όντως η συνδρομητική πλατφόρμα αθετήσει αυτή της την υπόσχεση, ενδεχομένως να έχουμε αλλαγή σκηνικού και σε αυτό το θέμα.

Γενικότερα οι μέρες που διανύουμε είναι ιδιαίτερα κρίσιμες σε πολλά και διάφορα θέματα και όλοι περιμένουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις.