Home TOP NEWS Υπήρξαν και κάποιοι που διασώθηκαν χθες

Υπήρξαν και κάποιοι που διασώθηκαν χθες


Μπορεί σε γενικές γραμμές η ΟΜΟΝΟΙΑ να κατέγραψε μία ακόμα κακή εμφάνιση χθες, ωστόσο υπήρξαν και κάποιοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι προσπάθησαν λίγο περισσότερο από τους υπόλοιπους και κατάφεραν έστω να δείξουν ένα καλύτερο πρόσωπο.

Ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ θα πρέπει να πούμε ότι ήταν αρκετά κινητικός, είχε διάθεση ενώ έδωσε και το γκολ στον Μόντες. Δεν κατάφερε να σημειώσει γκολ, αν και είχε τη μεγάλη του ευκαιρία στην αρχή του αγώνα όμως η παρουσία του μπορεί να χαρακτηριστεί θετική.

Καλό παιχνίδι έκανε και ο Κρις Μόντες ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και από την ώρα της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο έδωσε στην ομάδα ενέργεια και πολύ περισσότερη επιθετικότητα. Δεν ήταν μόνο το γκολ που σημείωσε αλλά και η γενικότερη διάθεση του στο παιχνίδι. Έχασε πάντως και μία πολύ μεγάλη ευκαιρία να πετύχει δεύτερο γκολ και να ισοφαρίσει.

Σχετικά καλό παιχνίδι έκανε και ο Μαυρίας ο οποίος έπαιξε στη θέση του δεξιού μπακ και δεν τα πήγε άσχημα. Κάλυψε αρκετά χιλιόμετρα, ήταν μέσα σε αρκετές φάσεις επιθετικά και ήταν και αυτός ένας εξ αυτών που έκαναν μία καλή προσπάθεια.