Home TOP NEWS Προσεχώς… Fan Day ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

Προσεχώς… Fan Day ΟΜΟΝΟΙΑΣ!


Εντός της επόμενης εβδομάδας οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα έχουν μία μέρα αποκλειστικά αφιερωμένη σε αυτούς. Προγραμματίζεται Fan Day από την ομάδα μας στο οποίο το παρόν τους θα δώσουν ποδοσφαιριστές και αθλητές των νταμπλούχων ομάδων του Φούτσαλ και της Πετόσφαιρας, καλαθοσφαιριστές, αθλητές και αθλήτριες από όλα τα τμήματα.

Θα είναι μία μέρα γιορτής για ολόκληρο το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μέσα από το οποίο όλα τα κομμάτια του, κόσμος-αθλητές-διοικούντες, θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν πιο κοντά.

Προγραμματίζονται επίσης διάφορες εκδηλώσεις για να ικανοποιηθούν και οι μικροί φίλοι της ομάδας.

Οι μέρες που μπορεί να γίνει η εκδήλωση είναι δυστυχώς περιορισμένες. Θυμίζουμε ότι από την Δευτέρα 8 Ιουλίου και για τις επόμενες λίγες μέρες η ποδοσφαιρική ομάδα θα βρεθεί στην Κυπερούντα ενώ στις 16 Ιουλίου αναχωρεί για την Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ενημερώσει σύντομα για την ημερομηνία. 4, 5 ή 6 Ιουλίου θα γίνει το Fan Day.

Ο χώρος στο «Ηλίας Πούλλος» δεν προσφέρεται αυτή τη στιγμή για να διοργανωθεί κάτι τέτοιο οπότε η εκδήλωση θα γίνει κάπου αλλού.  Από την επόμενη χρονιά βέβαια, όταν και θα ολοκληρωθούν τα έργα στο προπονητικό μας κέντρο, η συγκεκριμένη εκδήλωση θα γίνεται στο Γέρι.

Όλες οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.