Home TOP NEWS Τίποτα επίσημο για Φάνο

Τίποτα επίσημο για Φάνο


Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες μέρες για την περίπτωση του Φάνου Κατελάρη. Από τη μία δημοσιεύματα σε Ελλάδα και Κύπρο κάνουν αναφορά σε ενδιαφέρον κάποιων ομάδων για τον διεθνή μέσο της ομάδας μας, όπως ο Παναθηναικός και η ΑΕΚ Λάρνακας, ενώ έχει γραφτεί επίσης ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ προχωρεί σε βελτιωμένη πρόταση για να τον κρατήσει.

Όντως ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρθηκε και επιδίωξε να κάνει δικό του τον ποδοσφαιριστή, με την πρόταση του ωστόσο προς την ΟΜΟΝΟΙΑ να μην είναι ικανοποιητική. Καμία άλλη επαφή δεν υπήρξε ούτε και κάτι επίσημο από την Αθηναϊκή ομάδα. Δεν υπήρξε επίσης καμία επαφή ούτε και με την ΑΕΚ Λάρνακας για την οποία έκαναν λόγο κάποια ρεπορτάζ.

Τώρα σε ότι αφορά στην ΟΜΟΝΟΙΑ, η ομάδα έκανε δύο προτάσεις στον Φάνο για να ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιο του και τις οποίες ο παίκτης απέρριψε. Αυτό που διεμήνυσε πάντως η διοίκηση προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή είναι πως η πόρτα της ομάδας είναι πάντα ανοικτή, αν ο Φάνος επιθυμεί να αρχίσει ξανά συζήτηση για να έρθουν οι δύο πλευρές σε συμφωνία και να ανανεωθεί το συμβόλαιο του.