Home TOP NEWS Φιλικοί αγώνες… στα μέτρα της

Φιλικοί αγώνες… στα μέτρα της


Φιλικά παιχνίδια με ομάδες όχι και τόσο δυνατές θα δώσει κατά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της η ΟΜΟΝΟΙΑ. Μπορεί το πρόγραμμα να περιλαμβάνει αγώνα με την τριταθλήτρια Πολωνίας ωστόσο υπάρχει σε αυτό το παιχνίδι μία ιδιαιτερότητα για την αντίπαλο της ομάδας μας.

Θα είναι ίσως το πιο δυνατό παιχνίδι στην Πολωνία το πρώτο φιλικό, απέναντι στην Μπειτάρ Ιερουσαλήμ το οποίο θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη. Η ομάδα του Ισραήλ έχει προπονητή της τον Ρόνι Λέβι, ο οποίος μόλις ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία. Η Μπειτάρ τερμάτισε στην 7η θέση στο περσινό πρωτάθλημα, το ρόστερ της αποτελείται κυρίως από γηγενείς παίκτες, έχει μόλις 5 ξένους παίκτες στο δυναμικό της. Η διοίκηση της ομάδας της Ιερουσαλήμ έχει βάλει στόχο να την ανεβάσει ξανά δαπανώντας κάποια εκατομμύρια για να φέρει παίκτες αξίας όπως ο Ισραηλινός Μίκαελ Οχάνα που στοίχησε 2 εκατομμύρια, ο Ιρανός Αλί Μοχαμάντ που κόστισε 1,6 εκ. Ευρώ και ο Γκαρσία από το Τρινιντάτ που στοίχισε 600 χιλιάδες Ευρώ. Είναι το παιχνίδι το οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από τηλεοράσεως.

Το δεύτερο φιλικό, δύο μέρες αργότερα, είναι απέναντι στην Πολωνική Άρκα Γκτίνια. 13η πέρσι στο πρωτάθλημα της χώρας. Ο τερματοφύλακας Στέινμπορς ο οποίος έπαιξε ένα χρόνο στην Νέα Σαλαμίνα και ο αμυντικός Μαρτσίνιακ ο οποίος έπαιξε ένα χρόνο στην ΑΕΚ Λάρνακας είναι στο ρόστερ της.

Στις 24 του μηνός η ομάδα μας θα παίξει με την τριταθλήτρια Πολωνίας Λέγκια Γκντανσκ η οποία θα πρέπει να σημειωθεί ότι μία μέρα αργότερα θα δώσει τον πρώτο της φετινό Ευρωπαϊκό αγώνα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Με την αντίπαλο του Απόλλωνα στον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, Ζαλγκίρις Κάουνας, θα αναμετρηθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ στο τελευταίο της φιλικό παιχνίδι. H ομάδα της Λιθουανίας, η οποία βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος της χώρας, αποχαιρετά εκτός εξαιρετικού απροόπτου την Ευρώπη καθώς στον πρώτο αγώνα έχασε με 2-0 στην έδρα της. Στις 27 του μηνός θα γίνει ο αγώνας.