Home TOP NEWS Έχει υποχρέωση η ομάδα απέναντι στον κόσμο της!

Έχει υποχρέωση η ομάδα απέναντι στον κόσμο της!


Πήρε μία πρώτη γεύση από τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο Χένινγκ Μπεγκ την Τετάρτη. Είδε το πάθος, την αφοσίωση για την ομάδα αλλά και τη δίψα του.

Πήρε σίγουρα το μήνυμα και ξέρει πως αυτό ήταν μόνο η αρχή. Θεωρούμε πως ο Νορβηγός αισθάνθηκε, βλέποντας αυτό τον παλμό στην εξέδρα, το μέγεθος και της δικής του ευθύνης και γνωρίζει ότι οι προσδοκίες στο πρόσωπο του είναι μεγάλες.

Η νέα σεζόν αρχίζει σε ενάμιση περίπου μήνα και μέχρι τότε η ομάδα θα είναι, στον βαθμό που τη θέλει ο προπονητής της, έτοιμη. Ο πήχης τοποθετήθηκε μεν ψηλά ωστόσο το πρώτο που όλοι περιμένουμε, είναι να παρουσιάσει το σύνολο που φτιάχνεται ελκυστικό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να δούμε μία ομάδα θαρραλέα στον αγωνιστικό χώρο, μία ομάδα η οποία να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και να φτιάχνει ευκαιρίες, να επιβάλλει το παιχνίδι της και να κυριαρχεί στο γήπεδο όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος.

Πάει καιρός από την τελευταία φορά που είδαμε την ΟΜΟΝΟΙΑ να παρουσιάζει αυτά τα στοιχεία. Ιδιαίτερα πέρσι η εικόνα μας ήταν αποκαρδιωτική και είναι κάτι που σίγουρα ο κόσμος δεν θα αντέξει να ξαναδεί.

Ο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ πιστεύει και το δείχνει και η ομάδα έχει υποχρέωση απέναντι του…