Home TOP NEWS Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ της ομάδας

Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ της ομάδας


Εντελώς διαφορετική ήταν η εικόνα της ομάδας στα δύο τελευταία φιλικά παιχνίδια στην Πολωνία, σε σχέση με τα δύο πρώτα.

Απέναντι σε Μπειτάρ και Άρκα η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτιαξε λίγες φάσεις για γκολ και έχοντας χάσει σε αυτούς τους αγώνες δημιουργήθηκε ένα αίσθημα μίας σχετικής ανασφάλειας στις τάξεις του κόσμου.

Τα πράγματα άλλαξαν στα δύο τελευταία παιχνίδια. Η ομάδα ήταν πολύ πιο δημιουργική, επιτέθηκε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, σίγουρα έπαιξε ρόλο και η είσοδος του Εζρά σε αυτούς τους αγώνες, και κατάφερε να πάρει τις φιλικές νίκες.

Αυτό που φάνηκε μέσα από τους αγώνες που έδωσε έως τώρα η ομάδα είναι πως ο χρόνος λειτουργεί υπέρ της. Δεν είναι εύκολο άλλωστε να φανούν άμεσα αποτελέσματα όταν ο προπονητής είναι καινούργιος και οι πλείστοι παίκτες τώρα μπήκαν στην ομάδα.

Θωρούμε πως με την σταδιακή είσοδο στα παιχνίδια των Ορτέγα και Μποτεάκ η εικόνα θα είναι ακόμη καλύτερη ενώ να μην ξεχνάμε ακόμα, ότι περιμένουμε πολλά και από τον Χριστοφή ο οποίος θέλει κι αυτός τον χρόνο του για να είναι απόλυτα έτοιμος.

Τα φιλικά στην Κύπρο θα δείξουν πολλά για τη δυναμικότητα της φετινής ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενώ θα πρέπει να πούμε ξανά ότι ακόμα το ρόστερ δεν έχει πάρει την τελική του μορφή.