Home TOP NEWS Οι δύο συν μια εκκρεμότητες και… οι επόμενες κινήσεις

Οι δύο συν μια εκκρεμότητες και… οι επόμενες κινήσεις


Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ολοκλήρωσε χθες η ΟΜΟΝΟΙΑ, με την αποστολή να έχει επιστρέψει ήδη στην Κύπρο. Ο προγραμματισμός κινήθηκε αρκετά καλά σε γενικές γραμμές, πράγμα που συνέβαλε στο να συμπληρωθεί σε μεγάλο βαθμό το παζλ των μεταγραφών και αποχωρήσεων.

Ωστόσο, υπάρχουν δυο εκκρεμότητες οι οποίες δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα αλλά θεωρούνται δεδομένες εδώ και καιρό. Ο λόγος για τους Ραούλ Λοέ και Μίκαελ Γκαφούρ, που εδώ και πολλές μέρες είναι γνωστό ότι δε θα βρίσκονται στο ρόστερ της ερχόμενης περιόδου, όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει βρει ακόμη τη χρυσή τομή με τους δύο ποδοσφαιριστές. Αυτό είναι θέμα χρόνου και οι εν λόγο εξελίξεις έχουν δρομολογηθεί αφού η ομάδα έχει επιστρέψει από την Πολωνία.

Όσο για την άλλη εκκρεμότητα που αναφέρεται στον τίτλο, πρόκειται για την επιλογή του αριστερού μπακ, όπου είναι και προτεραιότητα για την επόμενη προσθήκη στο ρόστερ. Η ομάδα προγραμματισμού δεν βιάζεται, χωρίς να σημαίνει ότι δεν βολιδοσκοπούν ποδοσφαιριστές, και όταν το κρίνουν θα προβούν στον ποδοσφαιριστή που θα συμπληρώνει μαζί με τον Μανρίκε, το αριστερό άκρο της άμυνας.

Από ‘κει και πέρα και ανάλογα με την πορεία της ομάδας στο επόμενο διάστημα και πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, θα αποφασιστεί κατά πόσο θα γίνουν επιπλέον κινήσεις. Η ομάδα προγραμματισμού μελετά καθημερινά την κατάσταση της ομάδας και θα κρίνει αναλόγως.