Home TOP NEWS Στασιμότητα στο θέμα Κολοβού

Στασιμότητα στο θέμα Κολοβού


Στάσιμο παραμένει για την ώρα το θέμα στην περίπτωση του Δημήτρη Κολοβού. Το μέλλον του Ελλαδίτη είναι αβέβαιο, παρόλο που βρίσκεται κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας.

Ως γνωστόν η υπόθεση ξεκίνησε από την μέρα που ο ίδιος εξέφρασε την πρόθεση του όπως επαναπατριστεί και συγκεκριμένα να πάει στον Ατρόμητο. Η ομάδα του Περιστερίου όμως, ανακοίνωσε μεταγραφή άλλου ποδοσφαιριστή στη θέση του Κολοβού και πολύ πιθανόν να μην ενδιαφέρεται πλέον για τον Ελλαδίτη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες πάντως, ο Κολοβός βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ελληνικών ομάδων, όμως για την ώρα καμία από αυτές δεν έχει δείξει επίσημα το ενδιαφέρον της. Από την πλευρά της η ομάδα μας, εάν και εφόσον έρθει η πρόταση, θα θέλει να πάρει ανάλογο ποσό με αυτό που έδωσε στην Μέχελεν για να κάνει δικό της τον Έλληνα διεθνή. Τη στιγμή που μιλάμε πάντως, ο Δημήτρης Κολοβός είναι ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και βρίσκεται κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας.

Πιθανόν εντός των ημερών να έχουμε νέα εξέλιξη στο θέμα, ενώ δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας να υπάρχει οριστική κατάληξη.